MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Elimex kis hírek a nagyvilágból..

A már megszokott igen-igen hasznos termékeket bemutató sorozatunk legújabb részében bemutatjuk az Eminence 10”-os 200 W-os basszusgitár hangszóróját, az Adam Hall kiemelkedő teherbírású és elegáns megjelenéssel rendelkező sarokkerekét, megismerkedhetünk a Cameo UVBar 200 IR, kiváló háttérfényt nyújtó lámpájával, s végül, de nem utolsó sorban beszámolunk arról, hogy a Neutrik rövidesen megújítja a powerCON családot...

Eminence Legend CA10A – 10”-os 200 W-os

Az Eminence Legend CA10 hangszóró OEM modellként vált híressé népszerű márkák basszus hangfalaiban, a csökkentett méretű öntvénykosaras kialakítás tette keresetté, mivel jól elfér a 2x, 4x és 8x10”os hangfalakban.

Hangos és tiszta basszusgitár hang jellemzi, a legendás morgással. Alumínium öntvénykosarat kapott, membránja papír, teljesítménye 200 W (400 W zenei).
A hangszóró 4, 8, 16, 32 ohmos változatban kapható.

Adam Hall 37600S – 48 mm átmérőjű sarokkerék alumínium öntvény házban

Az Adam Hall 37600S típusú sarokkereke golyóscsapággyal rendelkezik, anyaga átlátszó poliuretán, amely polipropilén magra épül, mindez alumínium öntvény házban helyezkedik el.

A kerék terhelhetősége 100 kg-ig terjed (kétkerekes készletre vonatkoztatva).
A 48 mm átmérőjű 5 mm széles futófelületű kerék gördülési zaja alacsony, nem hagy nyomot a padlózaton. A kerék a kiemelkedő teherbírás mellett könnyed, elegáns megjelenéssel rendelkezik.

Cameo UVBar 200 IR – 12x3 W-os UV LED sor fekete házban infra távirányítással

A Cameo UVBar 200 IR kiváló háttérfényt nyújtó lámpa 12 ultra fényes 3 W-os ultraviola LED-del, 65°-os sugárzási szöggel és konvekciós hűtéssel a zajtalan működés érdekében.

DMX vezérlésre képes önálló, master és slave üzemmódban, stroboszkóppal és fényerőszabályzással, beépített mikrofonnal rendelkezik a hangvezérléshez. A kézi működtetéshez az UVBar 200-hoz kézi infra távirányító is tartozik. 

A masszív fém készülékházba hárompólusú DMX csatlakozót építettek, az IEC hálózati csatlakozó továbbfűzhető, a rögzítő elem dőlésszöge szabályozható.

powerCON újítások

A Neutrik rövidesen megújítja a powerCON családot. A powerCON reteszelhető hárompólusú AC csatlakozó, melyben fázis, nulla és földelés érintkezők találhatók. Felváltja a készülék csatlakozókat, amikor rendkívül strapabíró és reteszelhető megoldásra van szükség az üzembiztos tápcsatlakozás érdekében.

Az új sorozat kék (tápfeszültség bemenet) és szürke (tápfeszültség kimenet) színben kerül forgalomba, beépíthető aljzat és dugó kivitelben. Sárga retesze kézre álló, a dugó javított kábeltörés védő kupakot kapott. Hologramos Neutrik márkajel garantálja a csatlakozók eredetiségét.

2015. szeptember 6. 09:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA