MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA TF DEMO NAP BUDAPESTEN!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Barátunk! Mint azt nyilván tudod, a YAMAHA a közelmúltban dobta piacra TF keverő családját. Az INTERTON Group fontosnak tartja, hogy az általa forgalmazott eszközöket a lehető leggyorsabban bemutassa az érdeklődőknek, a szakmának.

Ennek érdekében 2015. szeptember 16-án, délelőtt 10.00 órakor Budapesten, a CRYSTAL Audio üzletében (1081 Budapest, Kiss József u. 19.) szakembereink gyakorlati bemutatót tartanak a YAMAHA TF-fel, ahová ezúton szeretettel meghívunk!

Néhány alapvető dolog a YAMAHA TF-fel kapcsolatosan:

Az egyszerűen használható, kis és közepes hangosításokhoz ideális keverők piacán jelenleg is sok szereplő van, de biztosak lehetünk benne, hogy a kifejezetten jó ár-érték aránnyal piacra lépő YAMAHA pult jelentősen átalakítja az eddig kialakult erőviszonyokat.

Az INTERTON Group saját - kifejezetten pozitív - tapasztalatokkal is rendelkezik már a pulttal kapcsolatosan: a szolnoki Agóra audiovizuális rendszerének építésekor és az Egri Vár új audiovizuális rendszerének építése során is a YAMAHA TF-et használtuk.

Ezeket a tapasztalatokat is megosztjuk Veletek!

A bemutatón történő részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ: http://intertongroup.com/component/k2/megtelt-a-rendezveny

Bízom benne, hogy a rendezvényen találkozunk!

Bővebb információért keressetek bátran!

Üdvözlettel,

Bogár István
INTERTON Group - Marketing menedzser
Telefon: +36 1 371 2040
E-mail: istvan.bogar@intertongroup.com


 

2015. szeptember 4. 09:15

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA