MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Igen-igen hasznos az Elimex-től!

Az igen-igen hasznos kiegészítőket bemutató sorozatunk újabb epizódjához érkezett, melyben felhívjuk a figyelmet a tápellátással kapcsolatos számtalan biztonságos és szabványos megoldásra, bemutatunk három féle hangfalállvány szettet, s végül egy kis videó kíséretében megismerkedünk egy mikrofonállványra szerelhető univerzális iPad tartóval is.

Hálózati elosztók

A rackbe épített készülékek tápellátása örök problémát jelent. A megfelelő hardverek hiánya következtében korábban alkalmazott barkácsmegoldások kényelmetlen, olykor életveszélyes kivitelezést eredményeztek.

Az Elimex elosztó választéka számtalan biztonságos és szabványos megoldást kínál. Az egyszerű elosztótól a komplex megoldásokon át egészen a tápfeszültség kondicionálásáig terjed a lehetőségek tárháza.

Az alábbi linket böngészve mindenki megtalálhatja az egyedi, speciális igényének legjobban megfelelő csatlakozót.

Részletes ismertető és vásárlás: Rack hálózati elosztók

Gravity hangfalállvány készletek

Hamarosan készletben is megjelennek a Gravity hangfalállványai. A választék háromféle szettet takar, mindegyik alapjául a GSP5211B háromlábú hangfalállvány szolgál, melyből a készlet kettőt tartalmaz, kiegészítve egy kényelmes szállítást biztosító bélelt táskával.

A SET2 emellett két darab, kétpólusú csatlakozóval szerelt 1,5 mm2-es hangfalkábelt, míg a SET3 két darab, XLR papa/mama csatlakozókkal szerelt szimmetrikus mikrofonkábelt tartalmaz.

Részletes információ: itt, valamint itt, és itt található.

WorldMix univerzális iPad tartó - iPad 1, 2, 3, 4 és egyéb típusokhoz, mikrofonállványra szerelhető

Az AS-SMS14PRO proffesszionális több helyzetbe állítható, kifejezetten zenészeknek fejlesztett iPad tartó, amely kompatibilis az iPad1, 2, 3 és 4 készülékekkel, illetve más méretben illeszkedő gépekkel. Szélessége 240-256 mm, magassága 184-200 mm között állítható, a maximális peremvastagság 10 mm. A 2 csuklóval kialakított mechanika 360°-ban szabad beállítást biztosít és segítségével az iPad bármely szabványos mikrofonállványra biztonságosan felszerelhető és a kívánt helyzetbe állítható.


 

2015. augusztus 29. 13:28

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA