MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

QSC TouchMix Mostantól Android Vezérléssel Is

Egy új Android applikációval mostantól gyakorlatilag bármilyen Androidos tablettel, vagy okostelefonnal is távvezérelhető a QSC TouchMix!

A hírt a héten jelentette be a QSC: ugyanúgy, mint a korábbi iOS-os változata, az új applikáció is - ugyanazzal a kezelő felülettel - teljes körű vezérlést biztosít.

Mostantól akár Androidos okostelefonról, akár iPhone, vagy iPod Touch készülékről, a TochMix Control applikáció úgy működik, mint egy kompakt személyi monitor, megoldva a színpadi monitor keverést.

A TouchMix-hez egyszerre tizenkét külső eszköz csatlakoztatható úgy, hogy a TouchMix képes a vezeték nélküli eszközök hozzáférhetőségeinek korlátozására attól függően, hogy mit engedélyez a felhasználó.

"Nagyon izgatottak vagyunk az Androidos applikáció miatt. A vezeték nélküli vezérlés nagyon fontos és hatékony funkciója a TouchMix-nek és most már az egész világon élvezhetik ennek előnyeit, mind Android, mind iOS rendszerekkel." - mondta Jon Graves, a TouchMix termékmenedzsere."

A TouchMix Android alapú vezérlése először béta verzióban jelent meg számos Androidos okostelefonhoz és tablethez. A QSC egy online fórumot hozott létre, mely biztosította a felhasználok számára a visszajelzéseket a tesztelés alatt. A TouchMix Control egy ingyenesen letölthető program a Google Play, vagy az iTunes Store oldalakról:

https://play.google.com/store/apps/details?id=qscaudio.touchmix.app1&hl=en
https://itunes.apple.com/us/app/touchmix/id898402638

TouchMix Control Android App jellemzők:

Tablet
- Gyakorlatilag ugyanaz a kezelőfelület mind az Android, mind az iOS környezetben, mint a TouchMix keverőn. Az applikáció tartalmazza a kezelési útmutatót.
- Ha nem csatlakozik vezeték nélküli eszköz, akkor offline üzemmódra kapcsol.

Okostelefon
- Vezérelhetőek a fő és segéd (aux) kimenetek, a panorámák, az effektek, a felvétel és lejátszás, valamint a felhasználói gombok.

Rendszerkövetelmények:
- Android platformon futó eszközök esetén 4.4, vagy afelett.
- iOS platform esetén iOS6, vagy afelett.
- QSC TouchMix 2.1.4922 verzió, vagy magasabb (ez a QSC.com oldalról letölthető).
- QSC TouchMix-8 vagy TouchMix-16-tal szállított Wi-Fi adapterrel csatlakozik a hálózathoz, vagy USB-n keresztül-Ethernet adapterrel (offline használatnál nem szükséges).

A QSC TouchMix termékről érdeklődjön közvetlenül kollégánknál!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: gabor.fekete@intertongroup.com

2015. augusztus 27. 14:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA