MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity - Új márka az állványok között!

Az Adam Hall és – ezzel párhuzamosan az Elimex – új hardverek forgalmazását kezdte meg Gravity márkanév alatt. A kiváló minőségű és vonzó megjelenésű mikrofonállványok, gitárállványok, billentyűállványok, világításállványok, hangfalállványok és kottapultok, valamint egyéb kiegészítők első bemutatkozása az idei Musikmessén történt, a szállítás pedig az elkövetkezendő hetekben indul. A Budapest Music Expo-n az érdeklődők már a teljes választékkal megismerkedhetnek.

Íme néhány termék ízelítőként a palettáról...

Gravity GS 01 NHB – összecsukható gitárállvány nyakszorítóval

A GS 01 NHB strapabíró, de elegáns összecsukható gitárállvány akusztikus, elektromos és basszusgitárhoz. Magassága könnyedén beállítható akár 108 cm-re és a Gravity speciális nyakszorító technológiájával rendelkezik. A forgó mechanizmus automatikusan rögzíti a gitár nyakát a kengyelben, megakadályozva ezzel a kicsúszást, kiesést. A rögzítő szárnyak kinyílnak, amint a hangszert felemeljük az állványról. A védő párnázat megakadályozza a hangszer lakkozásának karcolódását, megütését, sérülését.

Gravity SA 6131 B – monitortartó, asztalra szerelhető, lengő karral, fekete

Az SA 6131 B elegáns acél és alumínium öntvény konstrukciójú monitor képernyő tartó kar. Minden irányban állítható, zseniális ellensúly kialakítással rendelkezik a könnyű magasságállítás érdekében. Abelső kábel elvezetés letisztult megoldást biztosít. A monitortartó furatokkal, vagy szorító kengyellel (mellékelve) biztonságosan rögzíthető.

Gravity KSX 1 – X-állvány billentyűs hangszerhez, szimpla

A KSX 1 strapabíró szimpla X-állvány billentyűs hangszerhez 55 kg-os terhelhetőséggel. A gyorsan oldható rögzítő fogantyú egyszerű magasságállítást tesz lehetővé max. 90 cm-ig. A porfestett acél konstrukció megerősített hegesztést kapott a tartósság érdekében, lábain csúszásmentes végzáró kupakok találhatók.

Gravity LS FLOOR XB – padlóállvány spotlámpához, összecsukható

Az LS FLOOR XB kompakt állvány lámpák elhelyezésére a színpad padlózatán. Az acélból készült, porfestett , ergonomikus szorítócsavarral ellátott állvány összecsukva helytakarékos, a lábak vége gumírozott, így nem karcolják a padlót és jó tapadást biztosítanak.

Gravity NS ORC 1 – zenekari kottapult

A GNSORC 1 masszív zenekari kottapult kényelmes kezelhetőséggel.A magasságállítás és dőlésszög állítása egyszerű, nem igényel szerszámot. Minden súrlódó alkatrész kopásmentes kivitelű. A porfestett acél állvány 50x33,5 cm-es alumínium tálcával rendelkezik.

Gravity MS 4211 B – alacsony mikrofonállvány három behajtható lábbal, egypontos gém állítással

Az MS 4211 B prémium minőségű mikrofonállvány vastag falú csővel, porfestett felülettel és 74 cm-es maximális magassággal. A súlyos lábazat cink öntvényből készült, három erős behajtható lába stabil helyzetet biztosít, a gumivégek óvják a padlózatot a karcolásoktól.

A gém rögzítője kényelmes egypontos állítást tesz lehetővé az 500 mm-es gém számára. A könnyű magasságállítás érdekében az MS 4211 B puhán járó, strapabíró menetes markolatot kapott. Az ergonomikus gomb és markolat kiváló minőségű ABS műanyagból készült, puha fogású csúszásmentes thermoplastic bevonattal látták el és az egyedi rögzítő nem igényel szerszámot a mikrofonkengyel felszereléséhez.

Az állványhoz egy készlet fekete jelölőgyűrű jár, további készletek változatos színekben kaphatók.

Részletes ismertető és vásárlás: Gravity

2015. augusztus 12. 11:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA