MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Igen-igen hasznos a König & Meyer-től!

Az igen-igen hasznos kiegészítőket bemutató sorozatunk újabb epizódjához érkezett, ugyanis új tagokkal bővült a K&M Fishing Pole kínálata, valamint  két képernyő/monitor tartó állvány is bemutatásra kerül majd...

A König & Meyer új botjaival hangokra lehet vadászni.

A 23780 típus professzionális karbon mikrofon bot. Legnagyobb előnyei közé tartozik a masszív kivitel, a merevség és a könnyű súly. A négy, innovatív záródó szerkezettel ellátott szorítógyűrűt könnyedén lehet használni és erős rögzítést garantálnak. A mikrofon horgászbot hossza 600 és 1825 mm között állítható, a kábeleket a bot belsejében lehet elvezetni. Párnázott szállítótáska jár hozzá.
A 23790 típus csak a hosszában különbözik az előbbitől: 1000-3825 mm méretű.

Részletes ismertető és vásárlás: KM-23780, KM-23790

Monitortartó állványok VESA rögzítéssel

A König & Meyer állvány választékának sorából nem maradhat ki a monitortartó állvány sem.

A 26782 típus reprezentatív képernyő/monitor tartó állvány gyönyörű kivitelű súlyos öntöttvas talppal. A mellékelt alkatrészekkel 24”-46” VESA szabványos rögzítésű síkképernyős készülék felszerelése oldható meg. A vastag cső állványban rendezhetők és tárolhatók a kábelek. A magasság ergonomikus csavar segítségével fokozatokban állítható.

A 26783 típus látványos képernyő/monitor állvány legfontosabb tulajdonsága a stabilitás  és könnyű kezelhetőség. Az univerzális rögzítés 42”-65”-os VESA szabvány szerinti lapos képernyők felszerelését teszi lehetővé. Két hosszanti elemet kell a képernyő hátuljára csavarozni, ezzel lehet az állványra tenni. A széles állványcsővel helyet takaríthatunk meg, mivel a kábelek elvezethetők benne. A magasság fokozatokban állítható az ergonomikus magasságállító csavarral. A lábbal a talaj egyenetlenségei kiegyenlíthetők.

Részletes ismertető és vásárlás: KM-26782, KM-26783

2015. július 24. 20:18

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA