MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kőbányaiban, Zamárdiban…

Az első látásra totális képzavarnak tűnő cím máris értelmet lel a részletek megismerésével. A Kőbányai Zenesuli Gólyatáborában Zamárdiban folytatódott a tavaszi sorozat: Az Audmax Kft-vel és a Garry ELECTRONIC-kal  együttműködésben egy csomó hangszer, erősítő került ismét testközelbe. Most is, mint mindig régi kőbányaisok tartottak kurzust és egy rendhagyó koncertet.

A délutáni  előadáson a Cséry Zoltán (KORG), Gajdacsi Gábor (Marshall), Fekete János JAMMAL (Natal), és Kiszin Miklós (Garry Lightgear) alkotta zenekar a szabad zenélés (improvizáció) mélységeibe avatta be a táborlakókat. Megismerhették hangszerekre bontva a nehézségeket, technikákat, és az ezek leküzdéséhez szükséges trükkök sokaságát. A zenei részletekkel gazdagon illusztrált bemutató nagy sikert aratott. Természetesen lehetőség volt kipróbálni a használt zeneeszközöket is.

A puding próbája az evés: este az egész zenekar és a táborlakók leköltöztek a közeli szabad strandon található Party Fészekbe, ahol élesben kamatoztathatták a délután hallottakat. Rövid kedvcsináló után sorra szálltak be a profik mellé a srácok, és kezdetét vette a végtelen örömmuzsikálás a vendégművészekkel, tanárokkal, diákokkal közösen.

2015. július 17. 16:22

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA