MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Csúcs cuccok, csak gitárosoknak a Palmertől...

Egy gitáros felszerelésének két rendkívül fontos elemét mutatjuk most be. Az első egy csöves erősítő hangzásokat kínáló pedál, amely a tiszta hangzásoktól az agyig hajtott torzításig képes szinte minden alapvető igényt kielégíteni. A második pedig akár szerepelhetne a nélkülözhetetlen berendezések kategóriájában is, hiszen ez egy szuper – 5 pedált ellátni képes – tápegység, amely bármilyen méretű pedalboardhoz alkalmazható és a hálózati csatlakozó, valamint a feszültségválasztó jóvoltából világszerte használható...

Továbbfejlesztett Pocket Amp

A Palmer Pocket Amp MKII új inkarnációja a valódi csöves erősítő hangzások kibővített választékát kínálja a teljesen tisztától a maximálisan kihajtott torzításig. A háromállású választókapcsolók az erősítő típusát, a gain struktúráját és a mikrofon szimulációt szabályozzák, a felturbózott áramkörök a vintage és modern, valamint saját hangzások egyszerű konfigurálását teszik lehetővé a műveleti erősítők kiváló jel/zaj viszonya mellett. A még nagyobb rugalmasság érdekében a Pocket Amp MKII drive és kimenő szint master vezérlést, valamint kétsávos EQ-t is kínál, amelyeket kifejezetten gitáros felhasználásra szabtak testre.

A masszív alumínium öntvény házba szimmetrikus XLR és aszimmetrikus 6,35 mm-es jack kimenetet építettek, valamint 3,5 mm-es jack Aux bemenet és fejhallgató kimenet is helyet kapott rajta, ezáltal a Palmer Pocket Amp MKII jóval több, mint pusztán egy közvetlen hangfelvételt lehetővé tevő eszköz. Gyakorló erősítő, overdrive és torzító pedál, bypass állásban gitár DI box, és a hangrendszerre kötve a színpadi erősítőt is helyettesíti. A készülék 9 V-os elemmel, vagy hálózati adapterrel (pl. PW9V) működik.

Második generációs tápegység

A Palmer kompakt PWT 05 MKII tápegységének minden kimenete stabilizált, 250 mA-rel terhelhető és a negatív pólus a csatlakozó közepén van, gyakorlatilag bármilyen méretű pedalboardhoz alkalmazható. A földhurok elkerülése és a tiszta egyenáram érdekében a kimeneteket izoláltak.

A PWT 05 MKII túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, 25 cm-es és 50 cm-es csatlakozókábel készletet, valamint egy közösítő kábelt mellékelnek hozzá, amellyel két 9 V-os kimenetet használva 500 mA a terhelhetőség. Soros kábel is jár hozzá, amellyel egy kimenetre öt pedál fűzhető, amennyiben az összterhelés nem haladja meg a 250 mA-t. A masszív felépítés mellett beépítési és kábelrögzítési lehetőséggel rendelkezik, a hálózati csatlakozó és feszültségválasztó jóvoltából világszerte használható.

Bővebb információ: http://elimex.hu/

2015. július 14. 17:59

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA