MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LED sorok a Cameo-tól

A Cameo LED Bar sorozata UV lámpával bővült. A Cameo UVBar 200 IR kiváló háttérfényt nyújtó lámpa 12 ultra fényes 3 W-os ultraviola LED-del, 65°-os sugárzási szöggel és konvekciós hűtéssel a zajtalan működés érdekében.

DMX vezérlésre képes önálló, master és slave üzemmódban, stroboszkóppal és fényerőszabályzással, beépített mikrofonnal rendelkezik a hangvezérléshez. A kézi működtetéshez az UVBar 200-hoz kézi infra távirányítót is adnak. A masszív fém készülékházba hárompólusú DMX csatlakozót építettek, az IEC hálózati csatlakozó továbbfűzhető, a rögzítő elem dőlésszöge szabályozható.

A hat darab ultra fényes 3 W-os háromszínű LED-del, zajtalan konvekciós hűtéssel és 5 DMX üzemmóddal rendelkező Cameo TriBar 100 IR sokoldalú világításhoz alkalmas. A LED-ek páronként önállóan vezérelhetők.

Az RGB színspektrumú LED sor sugárzási szöge 20°, önálló, master és slave üzemmódra, 12 automatikus futású programra képes és beépített mikrofont kapott a hangvezérléshez. Háttérvilágítású kijelző, négy funkciógomb és infra távirányító teszi kényelmessé a kezelést.

A masszív fém készülékházba hárompólusú DMX csatlakozót építettek, az IEC hálózati csatlakozó továbbfűzhető, a rögzítő elem dőlésszöge szabályozható, a teljesítményfelvétel mindössze 30 W. A Cameo TriBar 100 IR fekete és fehér színben is kapható.

A TriBar sorozat 200 IR típusú lámpája a LED-ek számában különbözik, 12 LED található benne 50 W-os teljesítménnyel.

Bővebb info: http://elimex.hu/


2015. július 8. 16:16

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA