MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

XL2 hangnyomás mérő – csak be kell kapcsolni!

A zenét nem csak írni játszani és hallgatni kell. Egy élő előadás technikai kivitelezéséhez komoly műszaki háttérmunkára van szükség. Ilyen például a hangnyomás mérés, amelyhez az egyik legelterjedtebb műszert az NTI Audio gyártja. Az NTI Audio XL2 hangnyomás mérője eddig is precíz mérési képességeiről és egyszerű felhasználói felületéről volt híres. Most azonban még jobb lett. 

A legújabb „Locked Run” üzemmód azt jelenti, hogy az XL2-t mindössze be kell kapcsolni ahhoz, hogy a mérés automatikusan elinduljon. A továbbiakban pedig a kezelőgombok lezáródnak a zavartalan mérési folyamat érdekében. Az adatok rögzítése a bekapcsolás után azonnal megkezdődik és egészen addig tart, míg a készüléket ki nem kapcsolják. Abban az esetben, ha a tápfeszültség megszakad a mérés során, az adatrögzítés újra elindul amint helyreáll az áramellátás. A nyomógombok lezáródásával elkerülhető a mérési beállítások nem szándékos megváltoztatása.

Ezzel a funkcióval lehetőség nyílik arra is, hogy olyan személy végezze el a hangnyomás mérést, aki nem ismeri a készülék kezelését, illetve a mérés folyamatát. A mérés megkezdése előtt részletesen be kell állítani az összes szükséges paramétert, majd aktiválni a „Locked Run” üzemmódot. Ezután akár egy laikus is képes megnyomni a bekapcsoló gombot az automatizált folyamat elindításához.

Bővebb információ: http://elimex.hu/ 

2015. július 4. 16:24

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA