MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Állványra szerelhető kiegészítők

Lassan már megszokhatták magazinunk olvasói az igen-igen hasznos kiegészítők kategóriáját, amely újabb epizódjához érkezett, Ezúttal az állványra szerelhető kiegészítők között vizsgálódunk egy kicsit, ugyanis a König & Meyer új, állványrúdra szerelhető kiegészítőkkel bővítette választékát. 

A fúvósokat szolgáló praktikus és sokoldalú szordínó tartóba három szordínó helyezhető, 7 és 30 mm átmérő közötti állványra rögzíthető. A tartó alkalmas minden elterjedt trombita, kürt és szárnykürt szordínóhoz. A különálló tartógyűrűk (2 nagy, 1 kicsi) gumírozottak, így védik a kényes kiegészítőt a karcolásoktól. Az eszköz szállításhoz összecsukható.

A tartó egy 95 mm átmérőjű gyűrűvel is kiegészíthető, amely teljes egészében gumírozott, biztosítja a szordínó védelmét.

Dobverő tartót is szerelhetünk az állványra, amelyek így mindig elérhető közelségben lesznek. A széles, 90 cm átmérőjű és 240 mm mély zsák elegendő helyet nyújt számos dobverő készlet számára. A bevált szorítóbilincs segítségével minden, legfeljebb 30 mm átmérőjű állványcsőre rögzíthető, a felszerelés nem igényel szerszámot. A rugalmas zsák kis helyen tárolható, szükség esetén a tépőzárak oldásával eltávolítható a tartóról.

Még több hely! Nagyon hasznos a gömbcsukló – 1/4"-os apa - 3/8"-os anya menettel. A sokoldalúan alkalmazható univerzális gömbcsukló gyakorlatilag bármilyen mikrofonállvánnyal használható és nagyobb szabadságot biztosít számos berendezés, pl. mikrofon, kézi felvevőkészülék, stb. elhelyezésére. 3/8”-os anya- és 1/4”-os vagy 3/8”-os menetes csavarok mellékelve. Az integrált menetes adapter további kombinációkat is lehetővé tesz.

További kommentár nélkül néhány egyéb hasznos felszerelés:

Énekeseknek, szinkronhoz, műsorvezetőknek rádiós felvételekhez popfilter 200 mm átmérőjű nejlonból... valamint dohányosoknak, szomjasaknak, írástudóknak néhány adapter. Jó válogatást.

Bővebben: http://elimex.hu/

2015. június 26. 18:42

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA