MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új akkumulátoros hangfalcsalád a láthatáron

Az LD Systems Road Buddy hangfalcsaládja elegáns megoldást kínál hang és zene megszólaltatására útközben. A 6”-os és 10”-os hangszóróval szerelt változatok tölthető elemmel 8 órán át üzemeltethetők, D-osztályú végerősítőt kaptak, nagy hatásfokú kapcsolóüzemű tápegységük van. MP3, WMA és WAV fájlok lejátszására alkalmas Bluetooth lejátszót építettek be, USB porttal és SD kártyahellyel is ellátták őket. UHF rádiójuk a 863-865 MHz-es sávban dolgozik, típustól függően kézi mikrofonadóval, vagy zsebadóval és headset mikrofonnal is megvásárolhatók. Számos bemeneti lehetőség, infrás távirányító, görgős kerekek és teleszkópos húzófül teszi egyszerűvé a használatot. A család négy tagból áll: Road Buddy 6, valamint 6HS, Road Buddy 10 és 10HS.

Lássuk most a Road Buddy 10 részletes bemutatását.

Akkumulátorral üzemelő Bluetooth hangfal keverővel és kézi adós vezeték nélküli mikrofonnal

Az LD Systems Road Buddy 10 egy elegáns megoldás hang és zene megszólaltatására útközben. A kétutas hangfal 10”-os egyedi mélyhangszóróval és 1”-os nyomókamrás magassugárzóval rendelkezik, tölthető elemmel nyolc órán át működik, D-osztályú végerősítő hajtja, nagy hatásfokú kapcsolóüzemű tápegysége van és 480 W teljesítménycsúcsot produkál. 

A Road Buddy tökéletes vezeték nélküli átvitelt nyújt: UHF rádió vevője a nem engedély köteles 863-865 MHz-es sávban dolgozik és további rendszerrel bővíthető. A beépített mp3, wma és wav formátumot olvasni képes Bluetooth lejátszó multifunkcionális háttérvilágítású kijelzővel, equalizerrel, USB porttal és SD kártyahellyel rendelkezik. Kézi mikrofon 10 mW-os adóteljesítménnyel (LDRBUD10), alternatívaként headset mikrofon zsebadóval (LDRBUD10HS), valamint infrás távirányító tartozik hozzá.

Kábeles csatlakozású készülékek számára a Road Buddy két csatornát kínál combo csatlakozóval, külön hangerőszabályzóval és kapcsolható vonal/mikrofon bemenettel, monóra összegzett sztereó RCA bemenettel és 3,5 mm-es aux bemenettel. Magas, mély, visszhang és master hangerő teszi teljessé a kezelő panelt.

Az LD Systems Road Buddy könnyen szállítható a beépített görgős kerekeinek és teleszkópos húzófülének köszönhetően. Továbbá egy tároló rekesszel is ellátták, amelybe két kézi adós mikrofont helyezhetünk. A könnyű készülék műanyagból készült háza 35 mm-es hangfalállványt is fogadni képes.

Bővebben a Road Buddy családról: http://elimex.hu/

2015. június 20. 16:02

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA