MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Music Media Magazin (2015 NYÁR) – A Zene és minden, ami mögötte van!

Hamarosan megjelenik a Music Media Magazin következő száma, mely most is tartalmaz INGYENES zenei mellékletet... a PANAMA zenekar hatszámos EP-jét, amely a magazinban található QR kód segítségével letölthető. Valamint a nyári vízparti ejtőzéshez és délutáni olvasgatáshoz, igyekeztünk jelentős mennyiségű igényes tartalommal feltölteni a lapot. A Music Media Magazin e hét péntektől lesz megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

Az alap magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A nyári lapszám 124 oldalnyi tartalmából:

Zenei melléklet: PANAMA – The Fat Mo Story
„Hobbinak indult, a saját örömünkre és a „soha ne mondd, hogy soha” felkiáltással... meg aztán, ha valaki egyszer zenész volt, azt nagyon nehezen tudja elfelejteni, vagy végleg lerakni a hangszert – nem mintha kéne, mert itt se arról volt szó, hogy kötelező volt, hanem így hozta az élet – s éppen ezért ugyanilyen nyilvánvaló volt, hogy vissza is vegyük a kezünkbe a hangszert. Egyelőre, s ez a legfontosabb, a mi saját lelkünket akartuk ezzel simogatni, és kíváncsiak voltunk, hogy ennyi idő után, mit tudunk létrehozni... Szeghalmi László”

Interjúk:
Neal Schon, Demjén Ferenc, Szeghalmi László – Panama zenekar,  Steve Vai,  Ferenczi György,  Micheller Myrtill, Jost Nickel,  Kaszás Péter, Pély Barnabás, Tony Franklin, Andy Timmons,  Group'N Swing, Warren Haynes, Takáts Eszter Beat Band, David Fiuczynski, Madár Tamás, Balkan Fanatik, Kozma Kata.

Üzleti szféra: Interton Group

Tesztek, bemutatók:
Harman Musikmesse – AKG (Hang-, fény- és színpadtechnika), Tam-Tam 2015 Frankfurt Messe (Ütős), Roland TD sorozat (Ütős), Harman Musikmesse – dbx (Hang-, fény- és színpadtechnika), Audio-Technica M70X (Hang-, fény- és színpadtechnika), Marshall Acton (Hang-, fény- és színpadtechnika), Lamancha lovagjai (Gitár), Natal lábgép (Ütős), Meinl Classic Custom Dark (Ütős), Eden EGRW1264 (Basszusgitár), Harman Musikmesse – Soundcraft (Hang-, fény- és színpadtechnika), Pelyhe Kft. újdonságok (Hang-, fény- és színpadtechnika), Presonus Studio One 3 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Beyerdynamic TG100 szett (Hang-, fény- és színpadtechnika), LD System Curv500 (Hang-, fény- és színpadtechnika), King KORG (Billentyű), Hasznos tanácsok otthoni és stúdió hangfalakhoz! (DJ technika), Akai RHYTM WOLF (DJ technika), Hogyan védjük meg a DJ felszerelésünket? (DJ technika)

Közérdekű:
A látvány magáért (Czutor Zoltán írása), Cseh Tamás Program – Jó év volt...,  SzT. György iskola hírei, Cseh Tamás Program – Te játszottál már...,  inMUSIC – Úton a zeneterápiához,  Cseh Tamás Program – Több és jobb koncertért, 5letszobrászat, Cseh Tamás Program – Dallamos örökségünk.

A Music Media Magazin

Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2015. június 15. 10:58

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA