MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Jól ülsz?

Ismételten körbetekintést teszünk az igen-igen hasznos kiegészítők kategóriájába eső területek egyikén. Ez alkalommal a zongoraszékek, zongorapadok, dobszékek és egyéb színpadi székek világába kirándulunk egy kicsit... hiszen egyáltalán nem mindegy hogyan ülünk.

König & Meyer zongoraszékek

A König & Meyer nagy választékban kínál kiváló minőségű zongoraszékeket. A 13700-as sorozat kettős kereszttartóval emelhető magasságú bükkfa vázára, amely többféle színű matt és magasfényű lakkozással készül, külön választhatunk ülőpárnát bársony, műbőr, vagy valódi bőr bevonattal.

KM-13710-000-22 Zongoraszék – favázas

Zongoraszék faváz, tömör európai bükkfából, négy rétegű poliészter lakkozással. Stabil lábak csúszásmentes gumi végekkel. Kettős kereszttartó mechanizmus a könnyű és precíz magasságállítás érdekében. Lapra szerelve szállítják, egyszerűen összerakható.

A 13900-as sorozatnál az ülőpárna rögzített, a lakkozás és a kárpit színe itt is választható.

Vannak kerek talpú, különféle ülőfelülettel (kerek, szögletes, nyereg formájú) ellátott típusok, ezek magassága pneumatikus rugóval állítható.

A székek kivitelüket és kényelmüket tekintve egyaránt megfelelnek a koncertező művészek követelményeinek.

KM-13980-200-21 Zongoraszék, tűzött fekete bőr ülőpárnával, magasfényű fekete lakkozással

Komplett zongoraszék kiváló minőségű tűzött ülőpárnával. Tömör európai bükkfa négy rétegű fekete poliészter lakkozással. Stabil lábak csúszásmentes gumi végekkel. Kettős kereszttartó mechanizmus a könnyű és precíz magasságállítás érdekében. Masszív ülőpárna MDF anyagból, tűzött fekete bőr borítással. Lapra szerelve szállítják, egyszerűen összerakható.

König & Meyer zongorapad – állítható magasságú, fekete műbőr huzattal

A kompakt acél konstrukció és a széles, padlóvédelemmel ellátott talpak különösen stabillá teszik ezt a megnyerő külsejű zongorapadot. A kitűnő üléskomfortot és az élvezetes, pihentető zongorajátékot a műbőrrel bevont ülőlap garantálja. A kétoldalt lévő rugós csavarok révén a magasság precízen beállítható, ezt egy gravírozott beosztás is segíti. A zongorapad kiválóan illeszkedik a 18810 billentyűs állványhoz.

KM-14093-000-55 Zongoraszék, négyszögletes műbőr ülőke, pneumatikus, fekete

Tökéletes pozíció. Ezzel a kényelmes zongoraszékkel mindig a megfelelő helyzetben lehet ülni. A 430x330 mm-es négyszögletes ülőfelület és az erős műbőrborítás kiemelkedően jó ülési komfortot nyújt.A magasság a beépített pneumatikus rugó segítségével 470 és 600 mm között változtatható. A kar az ülés alatt található és könnyen működtethető.

König & Meyer Gomezz dobszék – a világ első széke amelyhez a ButtKicker-hez előkészített

Professzionális dobszék: stabil, 3 behajtható lábbal, nagy gumivégekkel a csúszás megelőzésére és rezgéscsillapításhoz. Opcióként tüskék is felszerelhetők (14002). Gyors és precíz magasságállítás 10 mm-es lépésekben. A magasság rögzítés kényelmes kézre álló mechanizmussal történik. Strapabíró állvány, a levehető ülés öntvény vázat kapott. Az ülés a rögzítésnek köszönhetően nem billeg, de kilazítva forgatható, megszorítva fixálható. Az ergonomikus üléskialakítás csökkenti a dobos combjaira nehezedő nyomást. A minőségi kárpitozás és a finom fekete műbőr tökéletes kényelmet biztosít. A világon elsőként a K&M 4 db menetes csavarhelyet alakított ki az ülés alsó felén, amelyhez a ButtKicker csatlakoztatható. Opcionális extra szolgáltatás, a hangolókulcs (14001) számára kialakított tárolóhely.

KM-14091-000-55 Színpadi szék, pneumatikus, fekete

Tökéletes megjelenés! A kényelmes színpadi szék nem csak kellemes látvány, de ergonomikus nyereg formájú ülése kiemelkedő kényelmet nyújt. A magasságban állítható lábtartó kör alakú. A szintén kerek talpazat gumigyűrűt kapott, így megbízható stabilitást garantál. A színpadi szék magassága 590-840 mm között könnyedén állítható a beépített pneumatikus rugónak köszönhetően.

http://elimex.hu/

2015. június 13. 17:23

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA