MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

„Filléres emlékeim”

Poptörténeti talk show Bródy Jánossal
Június 1-jén, az Akvárium Klubban folytatódik a Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek című beszélgetéssorozata. Ezúttal Bródy János lesz a könnyed, zenei múltidéző talk show vendége. Az Illés és a Fonográf legendás zenész-dalszerzőjét dr. Csatári Bence történész és Poós Zoltán író faggatják majd.

Könnyűzenével, történelemmel és egy szál sárga rózsával indul a nyár. 2015. június 1-jén 18 óra 30 perckor harmadik alkalommal jelentkezik a Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek című poptörténeti talk show-ja. Trunkos András és Boros Lajos, valamint Németh Alajos Lojzi és Nagy Feró után ezúttal Bródy János eleveníti fel a közelmúlt pop-rock-atmoszféráját. A beszélgetést dr. Csatári Bence történész és Poós Zoltán író vezetik, akik egyebek mellett az István, a király ősbemutatójáról és az 1981-es tatai rocktanácskozásról kérdezik majd a Kossuth-díjas művészt, de szó esik az Illés-együttesről, a Fonográf nyugati érvényesülési lehetőségeiről, zenészek és a pártállami hatalom viszonyáról, valamint a Nemzeti Sportcsarnok-beli „nagy visszatérés” kulisszatitkairól is.

Hová tűntek azok az évek? Igaz-e, hogy nemcsak a szó veszélyes fegyver, de egy szál rózsa is lehet az?

Hogy fejezi be Tini bácsi az Amikor én még kissrác voltam... kezdetű mondatot? Sok más mellett ez is kiderül majd!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a level@csehtamasprogram.hu email címen, vagy az esemény Facebook oldalán lehet.

Azok a régi csibészek – poptörténeti talk show

„Filléres emlékeim”

Helyszín: Akvárium Klub, VOLT Music Bar, 1051 Budapest, Erzsébet tér 2.
Időpont: 2015. június 1. (hétfő) 18.30

További kérdés, információ, interjúigény:
Vass Norbert (norbert.vass@cstp.hu; +36 30 356 9873)

2015. május 23. 05:20

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA