MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Mutatjuk a fényesebb oldalát (akár esőben is...)

Két nagyszerű Cameo lámpára hívjuk most fel a figyelmet, melyek a Flat Pro sorozat tagjai. Az első a Spotix 7 kisméretű lapos PAR lámpa, amely igazán csillogó, szemet gyönyörködtető látványt biztosít. A második pedig a Flood IP65 családja, mely két kompakt méretű kültéri LED-es fényszórót takar.

Cameo Flat Pro

A Cameo Flat Pro Spotix 7 kisméretű lapos PAR lámpa RGB színspektrummal professzionális felhasználásra. A hét hosszú élettartamú, 30 wattos erős COB (Chips On Board) LED zökkenőmentes színkeverést biztosít 30°-os sugárzási szöggel, 7000 lux fényerővel. A Single Pixel Control pixeles leképezésű effektet hoz létre a csillogó, szemet gyönyörködtető fények érdekében.

A Cameo Spotix 7 DMX-szel vezérelhető 2-csatornás, 3-csatornás 1, 3-csatornás 2, 4-csatornás és 6-csatornás üzemmódban. A beépített mikrofon külső hangvezérlést tesz lehetővé. A projektor számos programmal és funkcióval rendelkezik, master, slave és önálló üzemmódban is használható. A kezelést a háttérvilágítású kijelző és az enter, érték fel/le, mode gombok teszik egyszerűvé.

A Cameo Flat Pro Spotix 7 nagy hatásfokú konvekciós hűtéssel rendelkezik és teljesen zajtalan, 100 V és 240 V közötti feszültséggel működik. A masszív fekete fém ház három- és ötpólusú ki- és bemeneti XLR aljzatokkal van felszerelve a DMX jelekhez, a tápfeszültség pedig a Neutrik powerCON csatlakozóin keresztül érkezik és küldhető tovább. Az állítható, többcélú rögzítő keret sokféle felszerelési és beépítési lehetőséget kínál.

Vízhatlan Cameo lámpák

A Cameo Flat Pro sorozat Flood IP65 családja két kompakt méretű kültéri LED-es fényszórót takar, amelyek IP65-ös minősítést kaptak, 120°-os sugárzási szöggel és konvekciós hűtéssel rendelkeznek.

A CLFLOODIP65TRI 60 wattos háromszínű COB LED-je gazdag, telített RGB színeket hoz létre, a 3000 Hz-es frissítési frekvencia vibrálás mentes működést biztosít, míg a CLFLOODIP65WW 50 W-os LED-je meleg fehér fényt bocsát ki.

A masszív fekete fémház vízhatlan csavaros DMX és hálózati csatlakozókkal van ellátva, emellett egy háttérvilágítású kijelző könnyíti meg a kezelést. A lámpák DMX vezérlést tesznek lehetővé, önálló és slave üzemmódra alkalmasak, a menü lezárható az illetéktelen beavatkozás elkerülése érdekében.

Az univerzális tartókeret széleskörű rögzítési megoldásokat kínál. Fényterelő külön vásárolható hozzájuk.

Bővebb információ: http://elimex.hu/ 

2015. május 9. 19:55

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA