MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Köszönjük Békéscsaba!

Május 7-én a QSC - Add a zenéd 2015. Road show utolsó állomásán, Békéscsabán jártunk. A zenészek, hangtechnikusok, DJ-k és a professzionális hangtechnika egyéb területekről érkezett érdeklődői az Ibsen házban ismerkedhettek meg a QSC eszközök képességeivel.

Békéscsabán a QSC.hu munkatársai szintén bemutatták a QSC termékei közül a PLD erősítőt, a TouchMix érintőképernyős keverőpultot, a K és KW aktív hangsugárzókat, illetve az AP-5122m színpadi monitort.

A műsor részeként Pély Barna – a QSC endorsere – és zenekara lépett fel és mutatta be, hogyan használható élőben a QSC TouchMix érintőképernyős keverőpult.

A bemutató részeként Barna (csakúgy, mint Miskolcon és Pécsen, illetve BOGGIE Siófokon és Győrben) a személyes tapasztalatait és véleményét is megosztotta a résztvevőkkel, melynek során az érdeklődők is feltehették szakmai kérdéseiket.

Barnáék koncertjén a frontban QSC KW122 és KW181, monitorként pedig K8 aktív hangsugárzók szólaltak meg. Rádásként Barna koncert közben felhívta a színpadra az érdeklődőket, hogy halhassák, milyen remekül működnek monitorként a QSC K8-asok.

Békéscsabán most jártunk először, ám biztosak vagyunk benne, hogy nem utoljára. Egy remek hangulatú rendezvényen  vagyunk túl, ahol szakmai közönséggel találkozhattunk. Méltó zárása volt ez a helyszín a QSC - Add a zenéd 2015. Road show rendezvénysorozatának.
 
A képgaléria ide kattintva tekinthető meg.
 
A QSC – Add a zenéd 2015. Road show részleteiért kattints ide!
A QSC – Add a zenéd 2015. Road show előző állomásai:
Miskolc
Siófok
Győr
Pécs
 
Bővebb, pontosabb információk: www.qsc.hu és a www.facebook.com/QSC.hu oldalakon érhetők el.

 

2015. május 8. 18:31

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA