MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Világítsunk egyszerűen, korszerűen...

Klubok, művelődési házak, de akár zenekarok figyelmébe is ajánljuk a Cameo új lámpáit, (Cameo AuroBeam, valamint  Cameo HydraBeam) melyek igen nagy variálhatósággal, egyszerű kezelhetőséggel, kiváló effektusokkal és gyönyörű látvánnyal kecsegtetnek. A videó illusztrációkban megtekinthető mindkét lámpa működés közben is.

Forgófejes Cameo

A Cameo AuroBeam 150 rendkívül gyors, forgófejes lámpa korlátlan vízszintes és függőleges mozgással, 16 bites felbontással és 3600 Hz-es frissítési frekvenciával. A hét darab 15 wattos négyszínű (RGBW) LED gazdag színeket és élénk fehér tónust produkál 12°-os sugárzási szöggel, 50000 lux fényerővel. A Single Pixel Control látványos Pixel Mapping effektet biztosít.

Az AuroBeam 150 professzionális szolgáltatásai közé tartozik az alacsony zajú hőmérséklet-vezérelt ventilátor, a Neutrik PowerCON hálózati csatlakozó, valamint a három- és ötpólusú DMX be- és kimenetek. Teljesen automatikusan működik a programozható scene-eknek köszönhetően, de zenével is vezérelhető, illetve önállóan is használható master vagy slave módban. DMX-szel 5, 11, 19 és 41 csatornás vezérlés lehetséges, fényerő csökkentés és stroboszkóp funkció is rendelkezésre áll.

A masszív, fekete, fémből és műanyagból készült házba épített Cameo AuroBeam 150 háttérvilágítású kijelzőt és hat gombot kapott a könnyebb kezelés érdekében. A forgófejes lámpa 100 V és 240 V közötti hálózati feszültséggel működik, hálózati csatlakozókábellel és Omega tartókerettel szállítják.

Cameo HydraBeam

A Cameo HydraBeam sorozat két ultragyors, 4 forgófejből álló lámpasort takar. Az egyikben a Ceer RGBW 10 wattos LED-jei, a másikban a Lumi-Engine fehér 10 wattos LED-jei találhatók, 11°-os sugárzási szöggel. A forgófejek vízszintesen 540°, függőlegesen 270°-os mozgásra képesek és különösen alacsony zajú ventilátor hűti őket.

A HydraBeam sorozat DMX-szel vezérelhető, master, slave, vagy önálló módon is tud működni. A beépített mikrofonnak köszönhetően hangvezérlés is megvalósítható. 16 automatikus programja élénk mozgási sablonokat produkál, stroboszkóp funkciója másodpercenként akár 30 villanásra is képes.

A strapabíró konstrukció acélból és ABS műanyagból épül fel, háttér-világítású kijelző és négy navigációs gomb segíti a kezelést.

Bővebb információ: http://elimex.hu/

2015. május 2. 08:43

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA