MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A jazztrombitás Koós-Hutás Áron

A Nemzetközi Jazz Napon, azaz április 30-án debütál a fiatal jazztrombitás Koós-Hutás Áron vadonatúj produkciója.

Koós-Hutás Áron neve sokak számára már más produkciókból is ismerős lehet. Napjaink egyik legkeresettebb fiatal trombitása 2008-ban megnyerte a Tomsits Rudolf Jazz Trombita Tehetségkutató Versenyét. A legismertebb magyar előadók mellett az évek során lehetősége volt már több, nemzetközileg is ismert művésszel dolgozni és egy színpadra állni, beleértve többek között Brian Culbertson-t, Tony Lakatost, Erik Truffaz-t, Tommy Víg-et, Gerard Presencer-t. 2014-ben hazánkat képviselte az I. világháború 100. évfordulójára létrehozott nemzetközi nagyszabású projektben, melyre a híres olasz jazztrombitás, Paolo Fresu kérte fel.

Különböző zenei stílusokban való jelenléte sokszínű, nyitott személyiségét mutatja, azonban az irányzatok, melyekben zeneileg igazán ki tud teljesedni, az a most elkészült lemezanyagában mutatkozik meg.

A bemutatkozó album, mely az E.T. Project nevet viseli, dalai igazi különlegességét az egyedülálló elektronikus, kozmikus hangszínekkel való fűszerezettség adja.

Már maga az album címe utal az egyedi hangzásvilágra, s előre mutat a produkció köré épülő arculatra. Az album dalai egy univerzális filozófián alapuló történetet mondanak el, s teszik ezzel is izgalmassá a zenei élményt a hallgatók számára.

Most csütörtökön az album debütáló dalát, mely a Moog Morning nevet viseli, a nagyközönség először a Colorcam.hu oldalon hallhatja majd.

Tehát Koós-Hutás Áron Moog Morning dalpremier a Nemzetközi Jazz Napon, április 30-án 19 órakor a Colorcam.hu-n!

www.aronkooshutas.com
www.facebook.com/kooshutasarontrumpet

 

2015. április 30. 10:18

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA