MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC KW aktív hangsugárzókat is teszteljük...

a QSC – Add a zenéd 2015. Road show-n! A K sorozat nagytestvére a KW széria, melynek mérete és hangnyomása ott kezdődik, ahol a K sorozaté véget ér. A K sorozat műszaki alapjaira épülő KW család balti nyír rétegelt lemez kávát kapott, nagyobb mélyhangszórókkal szerelték őket, a K sorozat öröksége pedig a D osztályú végerősítő, a DSP és az 1,75"-os magassugárzó.

A KW sorozat hangnyomása egy méterre a top-ok esetében 131dB (KW122) és 134dB (KW153) között mozog, a KW181 sub-é pedug 135dB. Mindegyik modell rendelkezik az úgynevezett  DEEP™ funkcióval, amely egy mélyhangkiemelő algoritmus. Használatával a rendszerprocesszor folyamatosan számításokat végez és korrigál,  amely a hangsugárzó méretét meghazudtoló telt mélytartományt biztosít. A GuardRail™ védelem, ami elsőként a GX sorozatú erősítőkben mutatkozott be, fokozatosan avatkozik be, a nagy jelek korlátozásával, így védve meg az erősítőt és az előadást a természetellenes torzításokkal szemben. A KW181, egy darab 18” hangsugárzót kapott, doboza szintén rétegelt nyírből készül és a könnyebb mozgatás érdekében alacsony zajú görgőkkel van ellátva. A menetes állványcső tartozék, így rezgésmentes rögzítést biztosított a toppoknak.

A hangsugárzók hátulján kialakított mini keverő XLR, jack és RCA bemenetekkel rendelkezik, mikrofon- és vonalszintű jelek fogadására. Segítségével lehetőség van 3 hangforrás jelének keverésére és továbbítására akár egy másik hangsugárzóhoz. Emellett közvetlen kimenetek is rendelkezésre állnak, melyek tovább növelik a rendszer rugalmasságát. Színpadi alkalmazásban akár személyi monitorként és DI-box-ként is használható. Az előlapi LED választhatóan vagy a be/kikapcsolt állapotot, vagy a limiter működését mutatja. Az alkalmazott Tilt-Direct™ mechanizmus révén, az állványon lévő hangsugárzó 7,5 fokos szögben előre billenthető, ezzel segítve a tökéletes lesugárzást.

Április 16-án indult útjára a QSC – Add a zenéd 2015. Road show. A résztvevők többek között gyakorlati bemutatót láthatnak a QSC KW aktív hangsugárzókkal kapcsolatban. Sőt, a QSC Q-Sys hálózati audio rendszer segítségével A-B tesztet is hallgathatnak a K és KW aktív hangsugárzók részvételével. A KW hangsugárzók élő zenekari koncerten is megszólalnak az eseményen.

Az eseményen a QSC.hu munkatársai neves zenészek közreműködésével mutatják be a QSC eszközeit.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Korábbi helyszínek:
Miskolc
Siófok

Következő helyszíneink:
Április 28. – Győr
Május 5. – Pécs
Május 7.  -Békéscsaba

Bővebb információért kattints ide!

Szeretettel várunk mindenkit!

 

2015. április 28. 18:59

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA