MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC AP-5122m színpadi monitor

Többek között ez a hangfal is meghallgatható a QSC – Add a zenéd 2015. Road show-n! Az AP-5122m színpadi monitor egy professzionális, két utas szélessávú passzív hangsugárzó, amely ideális megoldást kínál a nagy teljesítményt követelő színpadokon. 
 

A hangsugárzó 3”-os lengő tekerccsel szerelt, kompressziós magas sugárzót tartalmaz, nagyteljesítményű mélyhangszóróval kombinálva, a teljes sávszélesség tökéletes reprodukciójának érdekében. A tengelyszimmetrikus hullámvezetők nagy szerepet játszanak a rendkívül pontos hang visszaadásban és a sima frekvencia átvitelben, elérve ezzel a tökéletes lefedettséget. Az AP-5122m használható passzív, vagy bi-amp módban, külön hajtva a magas és a mély szekciót, így még nagyobb teljesítményt és még magasabb minőséget elérve. Ám ezzel még nincs vége a lehetőségeknek, speciális, szabadalmaztatott DSP beállítások is rendelkezésre állnak a hangsugárzókhoz, melyek az Intrinsic Correction technológiát használva a QSC Q-Sys™ hálózati audio rendszerrel teljesednek ki.

Az AP-5122m egy többcélú hangsugárzó, mely 40 ˚-os dőlési szögével ideális megoldás színpadi monitorozáshoz, ám a rajta található hangsugárzó-állvány hüvellyel álló hangsugárzóként is használható. A ház és a bemenetek úgy lettek tervezve, hogy a kábel minden akadály nélkül futhasson a színpadon. Külső megjelenése diszkrét, ezzel is segítve a széles alkalmazhatóságot. A felirat nélküli védőrács mögött, akusztikailag transzparens szivacs van.

Április 16-án indult útjára a QSC – Add a zenéd 2015. Road show, ahol a résztvevők többek között megismerkedhetnek a QSC AP-5122m színpadi monitorral, melyet a QSC PLD teljesítményerősítővel hajtunk majd meg.

Az eseményen a QSC.hu munkatársai neves zenészek közreműködésével mutatják be a QSC eszközeit.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Korábbi helyszínek:
Miskolc
Siófok

Következő helyszíneink:
Április 28. – Győr
Május 5. – Pécs
Május 7.  -Békéscsaba

Bővebb információért kattints ide!

Szeretettel várunk mindenkit!

 

2015. április 26. 17:56

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA