MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A hangod a szenvedélyünk

A kimondott szavak legapróbb részletei. Izgalmas muzikalitás. Nincs még egy mikrofon, amely az emberi hang gazdagságának tolmácsolása terén megközelítené a d:fine™ headsetet. Soha nem volt még jobb indok arra, hogy kipróbáld a kivételes komfortot és diszkrét kivitelt. A széles adapter választéknak köszönhetően bármely professzionális vezeték nélküli rendszerrel használható. Korlátozott ideig régi headsetedet lecserélheted az új d:fine™ mikrofonra és 25 000 Ft-ot visszakapsz.

Készülj, hallható leszel.

Fekete, bézs, barna és lime zöld színben kapható, ergonomikus kivitelű, egyszerűen és problémamentesen használható. Bármilyen fülméretre és fejformára biztonságosan felhelyezhető, alig látható.

A mikrofonszár és a fül akasztó elfordításával a mikrofon optimális pozícióba helyezhető a jobb és bal fülön is.

A DPA hagyományaihoz hűen a d:fine pontos, természetes beszédérthetőséget és magas hangnyomás tűrő képességet kínál, használója beszélhet és énekelhet is a mikrofonba a torzítás veszélye nélkül.

A d:fine gömb- és irányított karakterisztikával is kapható. Intenzív pop szűrővel és szélzaj szűrővel rendelkezik, de szélszivacs is jár hozzá.

A d:fine egyfülű és kétfülű kivitelben is megvásárolható. A kétfülű megoldás kifejezetten aktív helyzetekhez ajánlható, még a legenergikusabb mozgást igénylő előadás folyamán is megbízhatóan a helyén marad.


Mikrofonszárak

A gömb iránykarakterisztikás mikrofon három, különféle fejmérethez és alkalmazáshoz való méretben kapható.

40 mm (1,6”), 90 mm (3,5”), 110 mm (4,3”)

A vese iránykarakterisztikás mikrofon két, különféle fejmérethez és alkalmazáshoz való méretben kapható.

100 mm (3,9”), 120 mm (4,7”)


Kábelek

A szervizcsatlakozó segítségével a kábel leválasztható a szárról és lehetővé válik különféle hosszúságú, színű és csatlakozójú, valamint a sérült kábelek gyors cseréje.


Tartozékok

A d:fine mikrofont a mikrofonszárral és kábellel egy ízléses és strapabíró tokban szállítjuk, amelyben a tartozékok (vezeték nélküli adó, elemek) is elférnek. A DPA tartozékok között megtalálhatók a hálózati tápegységek és adapterek, vagy a fix csatlakozóval ellátott kábelek (MicroDot, hárompólusú Lemo, TA4F Mini XLR, Mini jack).

Mellékelt tartozékok:

• Smink- és nedvességszűrő a mikrofonba építve
• Kábelszorító, amellyel a vezeték a ruházathoz rögzíthető
• Öt darab színes, azonosításra szolgáló gyűrű
• Mikrofonvédő kupak sminkeléshez
• Három darab szélszivacs

Az akció részletei a képre kattintva:

Bővebb információ a mikrofonról...
http://us1.campaign-archive2.com/?u=f9e25c58bcf5aa488d438da7b&id=2c3c03fd42

2015. április 7. 17:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA