MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

„Állványozzunk kicsit!”

A kiegészítők közé sorolják, s sokan úgy gondolják „ez nem is annyira fontos”, de az igazság az, hogy a színpadon, a stúdióban, vagy akár otthon is sokkal nehezebben boldogulunk a megfelelő állványok nélkül. Nézzünk néhány König & Meyer hangfal, készülék, hangszer, kottatartó állványt és dobszéket... természetesen a teljesség igénye nélkül.

König & Meyer univerzális készülékállvány

Praktikus, sokoldalú állvány, amely használható keverőhöz, monitorhoz, billentyűs hangszerhez vagy erősítőköz: a készülék biztos lábakon fog állni. A beállítás nagyon egyszerű, nem kell hozzá szerszám. A tartókarok magassága 660 mm-től 915 mm-ig változtatható felhasználóbarát rögzítő csavarok segítségével. A gumivégekkel ellátott elemek a készülék szélességéhez igazíthatók. Az egyszerű kezelhetőség és a kedvező szállítási méret ideálissá teszi utazáshoz. A K&M minőségi kivitelezés és az acél felépítés hosszú élettartamot garantál.


Hangfalállvány csomag

A König & Meyer két kiváló minőségű, alumíniumból készült, könnyen szállítható hangfalállványt kínál egy táskában. Üvegszállal megerősített szerelékek, szabadalmaztatott nyomógombos magasságállítás a kényelmes kezelhetőség érdekében, mindez stabil tartást biztosít a hangfalnak. A lábak könnyen kezelhető szorítógyűrűvel állíthatók. A kétrészes rudazattal rendelkező, alumíniumból készült állvány 50 kg-mal terhelhető, maximális magassága 1930 mm.


König & Meyer gitártartó, fali – gumival burkolt, automatikusan záródó tartóelemmel, fekete

Csavaros rögzítésű fali gitártartó, amely számos gitártípushoz, aszimmetrikus kialakítású nyakhoz is alkalmazható. Szabadalmaztatott beakasztó és rögzítő mechanizmus, amely gyorsan és kíméletesen fogja a gitár nyakát. A gitár nyakának a rögzítő elembe való helyezésekor az automatikusan rögzíti és lezárja, kiemeléskor pedig elengedi. A tartóelem gumival bevont, végén lévő kampók további védelmet jelentenek. A talpazat kiváló minőségű műanyagból készült.


König & Meyer gitártartó, fali – elektromos gitárhoz

Falra szerelhető tartó elektromos gitárokhoz. Állítható tartókarok a nyakhoz és a testhez a hangszer tökéletes bemutatása érdekében. A tartókarok gumiborítást kaptak, nem karcolják a lakkozást.


König & Meyer kottaállvány – teleszkópos, többféle színben

A K&M színpompás kottatartó kollekciója örömtelivé varázsolja a zenetanulást a gyerekek számára. Összecsukható, 3 részes teleszkópos oszloppal.


König & Meyer Gomezz dobszék – a világ első széke amely a ButtKicker-hez előkészített

Professzionális dobszék: stabil, 3 behajtható lábbal, nagy gumivégekkel a csúszás megelőzésére és rezgéscsillapításhoz. Opcióként tüskék is felszerelhetők (14002). Gyors és precíz magasságállítás 10 mm-es lépésekben. A magasság rögzítés kényelmes kézre álló mechanizmussal történik. Strapabíró állvány, a levehető ülés öntvény vázat kapott. Az ülés a rögzítésnek köszönhetően nem billeg, de kilazítva forgatható, megszorítva fixálható. Az ergonomikus üléskialakítás csökkenti a dobos combjaira nehezedő nyomást. A minőségi kárpitozás és a finom fekete műbőr tökéletes kényelmet biztosít. A világon elsőként a K&M 4 db menetes csavarhelyet alakított ki az ülés alsó felén, amelyhez a ButtKicker csatlakoztatható. Opcionális extra szolgáltatás, a hangolókulcs (14001) számára kialakított tárolóhely.

http://elimex.hu/ 

2015. április 3. 20:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA