MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NATAL zúzás a Kőbányai Zenesuliban

A Kőbányai Zenei Stúdió klubnapi rendezvényén tegnap a NATAL dobokat vették górcső alá az ott tanulók. Az Audmax Kft-vel és a Hangáruházzal együttműködésben mindig más hangszer, hangcucc vagy berendezés kerül terítékre. A dobokat most is, mint mindig egy volt kőbányais diák mutatta be, ez alkalommal Markó Ádám.

Milyen érzés volt újra a Kőbányai Zenei Suliban előadóként?

Hihetetlen érzés újra azon a színpadon állni ahol annyit izgultunk még anno a vizsgakoncerteken, emellett természetesen nagyon jó vissza-visszatérni a suliba és elbeszélgetni a mestereinkkel, mentorainkkal. Én nagyon jól éreztem magam és a srácok is nagyon lelkesek voltak.

Fontosnak tartod az ilyen visszacsatoló eseményeket?

Fontos hogy legyenek ilyenek mert motiválják az új nemzedéket, arról nem is beszélve hogy a Kőbányai Suli nélkül sehol nem lenne a mai magyar könnyűzene és ezt a folyamatot fenn kell tartani és a hasonló események ehhez nagyban hozzájárulnak.

Milyennek látod a mostani diákokat?

Mások mint mi voltunk, nagy különbség van generációk között, de ez így van rendjén. Én azt tapasztaltam hogy nagyon nyitottak és befogadóak voltak.

Nemzetközi Natal endorser vagy. Milyen előnyökkel jár ez? És milyen kötelezettségekkel?

Ez hosszú évek munkája során jött létre. Immáron 3 éve Natal és Meinl endorser vagyok ami óriási megtiszteltetés és kihívás egyben, de valójában mindig is ezt szerettem volna, mindig a nemzetközi porondra készültem, készültünk a Special Providence-el. Nemzetközi endorsernek lenni komoly felelősség és kihívás, a művésznek 150%-ig hinnie kell a márkában és fordítva is ahhoz, hogy ez hatásosan működjön, és nem utolsósorban nagyon aktívnak és professzionálisnak kell lennie minden terén a zenei business-nek.

Bemutatnád a dobot, amin játszottál?

Egy NATAL Limited Edition Maple dobon játszottam, amelyet nemrég vehettem át, és bátran állítom hogy az eddigi legjobb hangszerem. Hihetetlen kényelmes, fantasztikus hanggal és bizony gyönyörű is. Ebből a hangszerből ha jól tudom 50db van csak a világon, így hát különösen nagy megtiszteltetés.

Milyen elfoglaltságaid lesznek a közeljövőben?

Jövőhéten EU turnéra indulunk a Special Providence-el,  majd a frankfurti Musikmessén leszek, ahol több fellépésem is lesz az általam képviselt hangszergyártó cégeknél és egy nagyon fontos forgatáson is részt veszek, amelyről még többet nem árulhatok el. Április végén pedig egy kis hazai dobkurzus turném lesz a MEINL jóvoltából.

Április 21. Miskolc /  Grizzly Music Pub
Április 22. Nyíregyháza / Club Hollywood
Április 23. Debrecen / Kaptár
Április 30. Budapest / Rocksuli

A tegnapi esemény bőséges képgalériája megtekinthető itt:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.821025207950650.1073741853.201732799879897&type=1

Hol követhetünk téged a weben?

Official web:
www.adammarko.com
Facebook:
www.facebook.com/adammarko1982
Twitter:
www.twitter.com/adammarko82

A NATAL dobokról bővebben:

http://audmax.hu/

https://www.facebook.com/audiozona?fref=ts

2015. március 26. 16:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA