MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AKG DMS Tetrad

A DMS Tetrad a 2.4 GHz-es ISM sávban működik, így egész Európában díjmentesen használható. Mindemellett kompresszió nélküli audioátvitelt, kivételes RF átvitelt és 128 bites AES titkosítást is kínál. Az előlapi fix antennákkal rendelkező DSR70 Tetrad vevő tulajdonképpen 4 csatornás keverőként is funkcionál, hiszen a 4 csatorna jelen külön-külön, illetve egy szummázó kimeneten is kiküldhető a keverőpult irányába. A 24 bites 48 Khz-es jelkódolás révén biztosított a tömörítésmentes stúdió minőségű átvitel és a kompromisszum mentes lineáris frekvenciaátvitel minden vokál és hangszeres alkalmazáshoz.

 

A DMS Tetrad 128 bites AES titkosítása tökéletes biztonságot nyújt a magas biztonsági követelményeket igénylő konferencia illetve bírósági és egyéb titkosítást igénylő alkalmazásokhoz.

A termékcsalád tartalmazza a 4 csatornás DSR Tetrad digitális vevőegységet, A DPT Tetrad digitális zsebadót, és a DHT Tetrad szintén digitális kézi adót, mely két különböző dinamikus kapszulával rendelhető: a standard P5, és a szabadalmaztatott D5 kapszulával. A rendszer nem csak komponensenként rendelhető, hanem két különböző szett is bekerült a kínálatba: A DMS Tetrad Vocal és DMS Tetrad Performer szettek. 

A Vocal szett 1db DHT Tetrad P5 kéziadót és egy 4 csatornás DSR Tetrad vevőt, tápegységet valamint rackbe építő szettet tartalmaz. A Performer szett szintén egy 4 csatornás vevőt, 1 DPT Tetrad zsebadót, 1 C111LP testszínű fejmikrofont, és egy AKG MKGL hangszerkábelt (miniXLR-6.3mmJack) tartalmaz.

A rendszer az előd DMS70-hez hasonlóan hihetetlen gyorsan és egyszerűn összeállítható, beüzemelhető és használható. Az alap szettek egészen 4 csatornáig bővíthetők, és a 4 csatorna jele egyetlen XLR kimenetre is rákeverhető. A DFS (dinamikus frekevencia választás) mechanizmus révén mindig csak a legtisztább frekvenciasáv kerül kiválasztásra a vevő és az adók párosításakor. A DFS mechanizmus automatikus. 

Az új AKG DMS Tetrad vezeték nélküli mikrofonrendszer ideális választás számos alkalmazáshoz, a koncertektől kezdve, a klubokon át, a konferenciákig bezárólag.

http://www.bertaudio.hu/

 

2014. december 27. 19:31

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA