MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Music Media Magazin II. – A Zene és minden, ami mögötte van!

Hamarosan megjelenik a Music Media Magazin második száma, amely igazi csemegéket ígér a hangszeres zene iránt érdeklődőknek. A magazin jövő hét hétfőtől lesz megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is. A Music Media Magazin egyenesági leszármazottja a 2000-ben indult Instrument Hangszermagazinnak, amely 2007-től Hangfoglalás Magazin néven jelent meg egészen 2014 júniusáig.

A magazin 520 utcai lapárusnál kapható, amelyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest

Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

A második lapszám 120 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Pátkai Rozina, Tankcsapda, Margaret Island, Keresztes Ildikó, Bori Sára Héléne, Philip Sayce, Both Miklós, Olyanok vagyunk... (interjú Lombos El Marcival és a Juhász Attila Jazz Quartet tagjaival),

Esemény előzetes és beszámoló:
Nashville – Czutor Zoltán (szerzői konferencia beszámoló), Szombath Máté (filmelőzetes)

Üzleti szféra:
10 éves a Eurhythmics – Molnár Sándor (interjú), Mégis kinek az árrése... (Közérdekű, kereskedelmi vitaindító)

Tesztek, bemutatók:
A nagy A betű – Szakadáti Mátyás (ütős), Music Man Silo Special (gitár), Cort Artisan (basszusgitár), KORG SDD-300 (gitár/effekt), BOSS RC-1 (effekt), Alesis V&VI Series (billentyűs), Kik azok a zenei producerek (DJ technika), Yamaha CLP-575 (billentyűs), Huszár Endre (ütős), Baton Rouge (gitár), AKAI Pro APC40 MK II  (DJ technika), Lukács Peta - Isobox (gitár)

Robe Sztori és a BMFL (Hang-, fény- és színpadtechnika), JBL EON 206P (Hang-, fény- és színpadtechnika), Solton Twin Array (Hang-, fény- és színpadtechnika), Audiotechnica MSR7 (stúdiótechnika), Söndörgő (Hang-, fény- és színpadtechnika),

Közérdekű:
Babos Gyula (zeneoktatás), Hidasi Barnabás (stúdiótechnika), 5Letszobrászat (alkotás, zeneszerzés), Habók Tímea (látványtechnika), Vitaindító gondolatok a zeneoktatásról (Közérdekű), MMM körkérdések - Füstös Bálint (gitáros - Öröm a zene díj: az év felfedezettje), Jani J. Szentkiralyi (gitáros), Németh Alajos (basszusgitáros - Bikini), Lepe (producer - Balkán Fanatik), Pásztor Anna (énekes - Anna End The Barbies), Regály György (zongorista - LFZE Jazz tanszékének Adjunktusa), Szabó Tamás (szájharmonika/ének -  Mojo Workings)

 

2014. december 7. 16:53

Minden jog fenntartva. 2021 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA