MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kedves honi Dobos barátaim!

A hónap végén, November utolsó hétvégéjén, 29-30-án megtartom életem első, nemzetközi dobtáborát Drum Rumble Camp néven.

Az elmúlt években rengeteg bemutatót tartottam a világban, sőt Thomas Lang meghívott tanárnak az ő táborába idén nyáron Kaliforniába. Ezen tapasztalatok és élmények alapján elérkezettnek láttam az időt, hogy csináljak egy intenzív dobtábort a saját nevem alatt. 

Társtanárnak elhívtam George Kollias-t, aki amellett, hogy jelentősen befolyásolta az utóbbi 10 év dobolását, egy fantasztikus tanár és rendkívül jártas minden zenei műfajban. Ráadásul a világ legaranyosabb, legközvetlenebb embere.

Napi 8 órás foglalkozások lesznek. Az első 4 órát én tartom, melyekben hangsúlyt fektetek a gyakorlásra és annak felépítésére. Mechanikus építkezés lesz ez, melyben közösen dobolunk, taktjellel és egyre nagyobb tempókkal, valós időben bővítve az eszköztárat. Ezen felül különböző, nehéznek hangzó, de könnyen eljátszható chops-okat (figurákat) rakunk össze és beszélünk át, melyeket saját eszköztáramból osztok meg Veletek.

Ebédszünet után a délutáni foglalkozást George Kollias tartja, amely szintén 4 órás és amelyben megoszt Veletek mindent, amire kíváncsiak vagytok. George páratlan technikai tudása, metodikája és intellektusa garantáltan befolyással bír bármely műfajban mozgó dobosra (ahogy rám is), hogy fejlessze tudását és beépítse játékába azt a speciális játékmódot, amit George képvisel.

Mindkettőnk foglalkozásai alatt bármikor van lehetőség beszélgetésre, eszmecserére, hiszen erről szól a tábor.

  • A foglalkozások után közös dobolás, jam session és barátkozás, amíg bírjuk.
  • Mindenki számára lesz egy Drum Workshop gyakorló szett (pergő, 3 tam, lábdob), duplázó pedállal.
  • A foglalkozásokat egy Padtech elektromos dobon fogom tartani, kímélve valamennyiünk fülét és egyben teret adva a real time beszédnek.
  • Természetesen fel lesz állítva az én Gretsch szerelésem és George giga szettje is.

Úgy gondolom, hogy a Drum Rumble Camp egy remek alkalom, hogy tágítsátok tudásotokat és kapjatok információkat első kézből olyan világsztároktól, mint például George Kollias, akinek ha csak a lábtechnikáját vesszük figyelembe, egy külön tábort lehetne rá csinálni George’s feet Camp néven.
 
Várlak, várunk Benneteket nagy szeretettel és bízom benne, hogy egy életre szóló élménnyel lesztek gazdagabbak!

Jelentkezni a www.drumrumble.com weboldalon lehet, illetve bármi kérdésetek van, az oldalon található email címről válaszolok.

 

 

2014. november 25. 08:38

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA