MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új énekes Lukács Peta zenekarában

A Fonogram díj átvétele óta először mutatja be a War and Peace teljes anyagát Lukács Peta és zenekara. Október 29-én a Gozsdu Manó klubban már az új felállás áll színpadra, Pacziga Linda mellett a férfi frontember a Grand Mexican Warlockból ismert Bodóczy Zoltán Undos.

A zeneszerző, gitáros elmondása szerint nem volt egyszerű a választás: „A War and Peace albumon hallható énekes dalokat különböző karakterű előadókkal rögzítettük. Már akkor úgy gondoltam, hogy a koncertképes zenekari felállásban egy női és egy férfi énekesre van szükségem. Hosszas keresgélés után találtunk rá Bodóczy Zoltán Undosra, akivel a hosszú távú közös munkát is el tudjuk képzelni. Nem volt könnyű azt a megfelelő frontembert megtalálni, aki képes a dalokban jelenlévő szélsőséges érzelmeket megszólaltatni, legyen szó szép dallamos énektémákról, vagy dühös ordibálásról.” – A zenekar jelenlegi felállása tehát Lukács Peta – gitár, Pacziga Linda – ének, Bodóczy Zoltán Undos – ének, Geröly Matyi – dob, Horváth Sexy Gábor – basszusgitár és Varga Gergő – gitár. 

Peta elmondása szerint új dalok is készülnek, melyek középpontjában már a két erős, karakteres énekes áll.

Az október 29-i koncerten először hallhatjuk Undos előadásában a War and Peace legmérgesebb dalait, a közönség bemelegítéséről pedig Pacziga Linda saját zenekara, a Lindám gondoskodik.

Bővebben az eseményről: https://www.facebook.com/events/434584793346338/ 

2014. október 20. 17:19

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA