MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új Dream Theater kiadvány érkezik szeptember 29-én!

A Grammy-jelölt metál zenekar hamarosan egy 2 DVD/Bluray kiadványt jelentet meg, „Breaking The Fourth Wall” címmel, amely a 2014. március 25-i, Boston Operaház béli koncertjüket örökíti meg.

A több mint 2 órás felvétel producere a gitáros John Petrucci volt, a banda mellett pedig a Berklee College of Music zenekara és kórusa is vendégszerepelt.

A zenész így nyilatkozott a közös munkáról és az esemény apropójáról: „Több értelemben is nagy hazatérés volt számunkra ez az együttműködés, hiszen a Dream Theater eredete is a Berklee-hez köthető. John Myung, basszusgitáros és én is itt diplomáztunk, Mike Mangini, dobos pedig 10 éve professzor az egyetemen. Így aztán hatalmas megtiszteltetés volt a Berklee hallgatóival közösen fellépni. Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek a kemény munkáért és a részvételért, amellyel ez a különleges esemény megvalósulhatott.”

A Dream Theater egyébként jelenleg "Dream Theater" című lemezével turnézik, amelyet tavaly szeptemberben adott ki, besöpörve az első helyet a Billboard Hard Rock Album listáján. Ennek keretén belül hazánkba is ellátogattak júliusban, ahol óriási közönség előtt adták elő grandiózus, három órás show-jukat a Budapest Park színpadán.

A video-kiadványt szeptember 29-től lehet majd megvásárolni a www.magneoton.hu-n.

Addig is a "The Looking Glass" elő felvétele már elérhető a neten is:

2014. augusztus 24. 07:47

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA