MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

RÓZSA BÉLA nyerte a GITÁR ROMANTIKÁJA gitárversenyt

2014. július 8-án megtartották, a Gitár Romantikája Gitárverseny döntőjét. A versenyben maradt 5 művész, 4 héten keresztül rendkívül magas színvonalú és kiegyensúlyozott produkciókkal bizonyította a Városliget Café & Bar-ban összegyűlt népes közönségnek, hogy nem véletlenül jutottak el a fináléig. 

„Nagyon büszke vagyok a résztvevőkre, hiszen nem kis feladat hétről hétre újat mutatni és lenyűgözni a közönséget”. – nyilatkozta Gerendás Péter a verseny egyik zsűritagja, aki a döntő végén Balogh Rolanddal (szintén zsűritag) színpadra lépett.

Gyors felépülésének köszönhetően, Tátrai Tibor is végig zsűrizte a versenyt. „Nagyon örülök, hogy ennyi tehetséges zenészt megismerhettem a verseny alatt, bízom abban, hogy nagyon sikeres zenész pálya előtt állnak.” – mondta Tibusz.

Az eredményhirdetésre sem kellett sokat várni:
 
1. helyezett: Rózsa Béla – Nyereménye: 1 millió Ft-os szerződés, és egy 300 ezer Ft értékű YAMAHA NTX-900 – elektroklasszikus gitár

2. helyezett: Dani János – Nyereménye:  100 ezer Ft értékű YAMAHA CG -142 klasszikus gitár

3. helyezett: Günsberger Ákos – Nyereménye: 60 ezer Ft értékű YAMAHA THR-5 gitár erősítő

Közönségdíj: Sárközi Lili és József

A díjazásból mi is kvesszük a részünket, hiszen a győztesek fellépési lehetőséget kapnak a XXI. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor programjában (2014. július 21-27).

Szintén fellépési lehetőséget a IX. Hangfoglalás kiállítás (az idei évtől BUDAPEST MUSIC EXPO) programjában (2014. október 3-5 SYMA Rendezvény és kongresszusi központ).

Valamint bemutatkozó interjú lehetőségét az aktuális Hangfoglalás print és online magazinokban (nyár eleje óta MUSIC MEDIA MAGAZIN) 

A versenyről további információ:
www.gitarromantikaja.hu
www.facebook.com/gitarromantikaja

2014. július 11. 12:17

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA