MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha és Shure bemutató a Fonóban

2014. június 26-án az Interton és az Eurhythmics szervezésében Yamaha, illetve Shure bemutatóra kerül sor a budapesti Fonóban. 

A rendezvény menete:
A rendezvényen 13 órai kezdettel a következő bemutatók követik majd egymást: Yamaha CL, Yamaha QL, Dante protokoll, Shure ULX-D. Minden bemutató után lehetőséget biztosítunk a kérdésekre, szakmai párbeszédekre.

Különlegesség:
A bemutatón a Yamaha és a Shure rendszerei összekapcsolásra kerülnek a Dante hálózati audio protokoll segítségével. Így az érdeklődők testközelből láthatják, mire képesek együtt. A Dante protokollt külön is bemutatjuk a rendezvényen, melyből többek között kiderül majd az is, milyen előnyei vannak ennek a rendszernek, illetve milyen lehetőségek tárházát nyújtja.

Yamaha CL
A Yamaha CL sorozatból a helyszínen a CL3 keverőpult fogja képviselteti magát, melyet természetesen ki is lehet majd próbálni. A Yamaha csúcspultja méltán népszerű, aki ellátogat a rendezvényre azt is megtudja, minek köszönhető az óriási sikere.

Yamaha QL
A Yamaha QL sorozatot a QL1 pult képviseli majd a helyszínen, amely idén Frankfurtban szó szerint ámulatba ejtette a technikusokat. Ha nem volt alkalmad ott megtekinteni és kipróbálni, semmiképp ne hagyd ki a rendezvényt!

Shure ULX-D
A Shure ULX-D névre keresztelt digitális vezetéknélküli rendszere egy igazi nagyágyú. Számos új, innovatív megoldásának köszönhetően vívta ki magának a megérdemelt elismerést. Ha nem használtad még, akkor azért, ha pedig használtad már, akkor az új tippek, trükkök kedvéért gyere el.
Miért érdemes eljönni?

A Fonó remek helyszínt biztosít majd arra, hogy a felvonultatott eszközöket az érdeklődők oldott hangulatban és kényelmesen kipróbálhassák. A rendezvény tematikája természetesen ezt támogatni fogja, megengedve azt, hogy a résztvevők mélyebb, szakmaibb párbeszédeket folytathassanak.

Cím: Fonó (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)
Időpont: 2014 június 26. 13:00
A rendezvényen való részvétel ingyenes!
Szeretettel várunk!

REGISZTRÁCIÓ

2014. június 23. 06:22

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA