MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Slash és bandája legújabb lemeze szeptember 15-én érkezik.

A World On Fire a Grammy-díjas zenész harmadik szólóalbuma, a jelenlegi felállással (Myles Kennedy, Brent Fitz és Todd Kerns) pedig a második lemeze. A World On Fire produceri munkálatait Michael "Elvis" Baskette (Alter Bridge, Falling In Reverse, Incubus) végezte, artwork-jét Ron English kortárs művész tervezte.A World On Fire a Grammy-díjas zenész harmadik szólóalbuma, a jelenlegi felállással (Myles Kennedy, Brent Fitz és Todd Kerns) pedig a második lemeze. A World On Fire produceri munkálatait Michael "Elvis" Baskette (Alter Bridge, Falling In Reverse, Incubus) végezte, artwork-jét Ron English kortárs művész tervezte.

Slash 2010-ben kezdett el szólóban tevékenykedni, ekkor megjelent debütáló albuma minden egyes trackjén különböző előadók énekelnek (Ozzy Osbourne, Fergie and Myles Kennedy, stb.). Ezt követő 2012-es Apocalyptic Love című albuma a Billboard Top 200-as chartjának 4. helyén nyitott és két No. 1 U.S. rock rádió slágert hozott a gitárosnak, melyek a “You’re A Lie” és a “Standing In The Sun”.

A World On Fire címadó kislemeze június 16-án jelenik meg, a mai azonban nem csak az új lemez bejelentésének a napja, hanem az amerikai és európai turnékörút nyilvánosságra hozatalának is.

 

 

http://slashonline.com

https://www.facebook.com/Slash

http://www.youtube.com/slash

 

Tracklista:

1. World on Fire

2. Shadow Life

3. Automatic Overdrive

4. Wicked Stone

5. 30 Years to Life

6. Bent to Fly

7. Stone Blind

8. Too Far Gone

9. Beneath the Savage Sun

10. Withered Delilah

11. Battleground

12. Dirty Girl

13. Iris of the Storm

14. Avalon

15. The Dissident

16. Safari Inn

17. The Unholy

2014. június 17. 13:55

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA