MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A nyugalom megzavarására alkalmas erősítők.

Tetováló-művészek által tervezett kihívóan színes sorozattal hívja föl a figyelmet a patinás brit gyártó a figyelmet a pillanatnyilag ugyan tesztfázisban lévő Custom Shopra. De…

A 2014-es NAMM Show egyik fő attrakciója volt a Marshall Custom Tattoo sorozata, melynek megdizájnolására a szigetország öt híres fiatal tetováló-művészét kérték fel. 

Jó tisztázni, mit is jelent a Custom Shop a Marshallnál. Először is a kiváló kézi munkát, ami a kivitelezés magas minőségét garantálja, amire mindig is figyeltek az angolok. Másrészt sokakban merül fel a kérdés, hogy akkor „Én is kiküldöm az ampomat moddolásra!” típusú kérdésekre a válasz: Felejtsd el. A gyártói Custom Shop ebben a formában a kozmetikára, azaz az erősítők és ládák megjelenésére vonatkozik.

A Custom Tattoo sorozat tervezésében részt vevő művészek a tetoválás magas iskoláját képviselik, hazájukban és a tetoválás világában jól ismert művészeknek számítanak, a gyártó nem lő velük bakot. Aki a művészek stílusáról szeretne többet tudni, azoknak ajánlom az internetes keresőket és a tetoválással foglalkozó szaklapokat, de a tradicionális, neo tradi, tradicionális japán és egyéb jelzőkkel illetik őket.

Az öt művész, Phil Kyle, Antony Flemming, Vicky Morgan, Tutti Serra és Emily Wood a JVM sorozat erősítőit vette kezelésbe és készített megkapó és szemet gyönyörködtető darabokat, kollekcióik alapja az 50. évfordulóra megjelent JVM1H fej, ami a Class5 sorozatból ismerős C110 dobozzal együtt elérhető, a JVM215C 50W kombó és a JVM410H fej egy 1960A ládával. Színek és minták kavalkádja.

Hol válik ez érdekessé az egyszeri felhasználó számára? Egyrészt futás a hangszerboltokba ezekért a ritka darabokért. Másrészt, és itt válik érdekessé az ügy, minden angol gyártású fej és láda elérhető Custom Shop verzióban. Az összes valaha forgalmazott vinyl (14 féle), 9 féle hangfalszövet, checkerboardos, salt&pepper, biscuit wave és társai; négyféle piping és az összes logó elérhető. Akinek ez nem elég, vagy a zenekari látvány megköveteli, az a Custom Tattoo sorozathoz hasonlatosan saját grafikát is kérhet a vászonra, akár úgy is, hogy a fej-ládán összefüggő legyen a minta.

2014. június 16. 14:55

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA