MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ne csak nézz... láss is!

Egy újabb körbetekintést teszünk az igen-igen hasznos kiegészítők kategóriájába eső területek egyikén. Ez alkalommal a kisméretű csíptethetős kotta- zongora- pedal board és többcélú minilámpák között barangolunk kicsit, melyek elengedhetetlen részei a stúdióknak, színpadoknak, színpadi árkoknak, vagy a próbatermeknek, de az átlagos – nem zenei – felhasználók is nagy megelégedettséggel tudják hasznosítani őket esti olvasgatáshoz, vagy éjjeli lámpa funkcióban.

Új kottalámpa és zongoralámpa a K&M-től

A König & Meyer újabb LED-es lámpákkal jelentkezett, amelyek tökéletes világítást biztosítanak bármely szituációban.

A 12295 típusú csíptetős kottalámpa 12 darab energiatakarékos LED-et kapott, a fényerejük szabályozható. A hajlékony gégecső kiváló irányíthatóságot biztosít.

A 12296 típusú elegáns kialakítású zongoralámpa 2500 lux fényerőt szolgáltat, a súlyos talpnak köszönhetően a stabil elhelyezés nem okoz gondot.

A 12297 típus hasonló az előző zongoralámpához, fekete, ezüst és arany színben is megvásárolható

Mindhárom lámpa 3 méteres kábellel ellátott hálózati adapterről üzemel.

König & Meyer kottalámpa-HAMMER HEAD – 6 LED-es, csíptethető, 3 db AA elemmel

Többcélú mini lámpa 6 extra fényes LED-del. A Hammer Head elemről üzemel, de opcióként külső tápegységgel is használható. A fényerő két fokozatban szabályozható egy nyomógomb segítségével. A gégenyak bármely irányba forgatható, hajlítható. A lámpa egy praktikus csipesszel rögzíthető az állványon. A km-85695 típusú mágneses tartóval a Hammer Head hagyományos asztali lámpaként is használható. A csomag tartalmaz három AAA ceruzaelemet és egy szállítótasakot.

További három hasznos lámpa

König & Meyer kottalámpa-ORCHESTRA – 9 LED-es, csíptethető, 3 db AA elemmel vagy 110-240 V AC adaprel táplálható.

König & Meyer kottalámpa-PEDAL BOARD – 2x2 LED-es, dupla fejes lámpa, csíptethető, 3 db AAA elemmel működik, flexibilis nyakkal, fekete

König & Meyer USB lámpa 1 LED-es

Bővebb információ: http://elimex.hu/

2015. június 6. 12:23

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA