MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Pultsimogató: Yamaha és QSC újdonsággal is készülünk

A korábbi évek sikereit meglovagolva, ismét lehetőség nyílik természetes közegükben megcsodálni a színpadtechnika nagyvadjait és mivel teljesen szelídek, ezért – ahogy a rendezvény neve is elárulja – hozzájuk is érhetünk.

A pultokat rutinos gondozók (hangmérnökök) felügyelik, akik rengeteg titkot elárulnak majd a keverők mindennapjairól, szokásaikról és fel vannak készülve a legextrémebb kérdésekre is!

Az INTERTON Group Yamaha-állománya is jelen lesz, kezdve a legújabb és legfiatalabb tagokkal, akik tavaly érkeztek. A DM7 és DM7 Compact, valamint kistestvérük, a DM3 igazi attrakciói a hazai kínálatnak, óriási érdeklődés övezi őket hónapok óta! Méretük meghazudtolja a bennük rejlő tudást és lehetőségeket, persze megadják a tiszteletet a mellettük élő csúcsragadozónak, a Yamaha PM7-nek. Nem maradhat ki a listából a QL-széria sem, őket az 5-ös számú egyed képviseli majd.

Készülünk további meglepetéssel is: a QSC legújabb line array rendszerének legkisebb típusa ugyanis csak arra vár, hogy megmutathassa magát a közönségnek!

A pultsimogatás mellett érdekes előadásokra is számíthatnak az érdeklődők, melyeket élőben is közvetítenek a szervezők. A rendezvény látogatása ingyenes!

Várunk mindenkit sok szeretettel 2024 február 12 és 13-án a Csili Művelődési Központ Bubik István termében! (1201 Budapest, Nagy Győri István u. 4-6).

Bővebb információ: https://pultsimogato.my.canva.site/


 

2024. január 25. 06:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA