MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LINE6 POD EXPRESS – VIDD EL BÁRHOVA

A Line6 bemutatta az ultrahordozható POD® Express Guitar és POD Express Bass erősítő- és effektprocesszorokat, amelyek lehetővé teszik a gitárosok és a basszusgitárosok számára, hogy bárhová magukkal vigyék hangzásaikat. A POD Express termékek a POD termékcsalád legújabb tagjai, amelyek magukban foglalják a POD Go és POD Go Wireless eszközöket is. 

„A POD Express termékcsalád különféle erősítő- és effekthangokat kínál ultra- hordozható csomagokban, egyszerű kezelőszervekkel, hogy bármilyen háttérrel rendelkező játékos számára alkalmas legyen” – mondja Andy Paredes, a Line 6 termékmarketing menedzsere. „A POD Express Guitar és a POD Express Bass a díjnyertes HX® hangmotorunkból származó modellek válogatott gyűjteményét kínálja, így nagyszerű választási lehetőségeket kínál kezdőknek vagy minden olyan játékosnak, aki egy egyszerű modellezőeszközt szeretne versenyképes áron.”

A POD Express család mindkét terméke hét erősítőt, hét hangfalat és 17 effektet tartalmaz – köztük egy loopert is –, és mindkét egység három AA elemmel (tartozék) vagy egy opcionális 9 voltos tápegységgel működhet. A további szolgáltatások közé tartoznak a sztereó kimenetek, a tap tempó, a tuner, a zajzár, a fejhallgató kimenet és az USB-C audio interfész re-amping lehetőségekkel. Adjon hozzá egy opcionális expression pedált a hangerőszabályozáshoz, vagy akár két lábkapcsolót az előre beállított értékek kiválasztásához vagy az effektek be- és kikapcsolásához.

A POD Express Guitar és a POD Express Bass a legújabbak a családban, amely 1998-ban kezdődött a mára ikonikussá vált vörös „vesebab” POD – a hordozható processzor – bevezetésével, amely elindította az erősítőmodellezés forradalmát.


- ULTRA-HORDOZHATÓ TERVEZÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN A GITÁROSOK BÁRHOVÁ ELVIHETIK
- A MEGSZOKOTT KEZELÉS SEGÍTSÉGÉVEL KÖNNYEN BETÁPLÁLHATÓ HANGOK
- HX-MINŐSÉGŰ MODELLEK A KIVÉTELES HANGZÁS ÉS ÉRZÉS ÉRDEKÉBEN
- 7 ERŐSÍTŐ, 7 HANGFAL ÉS 17 EFFEKT, AMELYEK TARTALMAZNAK LOOPER-T IS
- MŰKÖDIK 3 DB AA ELEMMEL VAGY OPCIONÁLISAN RENDELHETŐ 9 VOLTOS TÁPEGYSÉGGEL
- SZTEREÓ KIMENET ÉS SZTEREÓ FEJHALLGATÓ KIMENET
- USB-C AUDIO INTERFACE FELVÉTELEHEZ, MONITOROZÁSHOZ, RE-AMPING-HEZ
- CSATLAKOZTASS EGY OPCIONÁLIS EXPRESSION PEDÁLT VAGY 2 KÜLSŐ LÁBKAPCSOLÓT.


2024. március 9. 05:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA