MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

König & Meyer Biobased tablet tartó

Stabil tablet állvány helytakarékos kerek talppal és gémmel otthoni, stúdióbeli vagy színpadi használatra. A 300 mm átmérőjű 4,5 kg-os öntöttvas talpazat biztos talajt ad az állványnak. Teljesen kihúzva a függőleges gémmel együtt 1430 mm maximális magasság érhető el.

A tablet tartó biológiai alapú műanyagból készült. Ezek a műanyagok 50%-tól akár 100%-ig megújuló növényi alapanyagokat tartalmaznak. A megújuló nyersanyagok használata segít a korlátozott kőolajforrások megóvásában és a káros CO2 kibocsátás csökkentésében. További információ a bioalapú műanyagokról: bioplastics.k-m.de.

Az univerzális táblagéptartó felhasználóbarát rögzítő mechanizmust kínál a kb. 10” és 16” közötti méretű fekvő, és kb. 7” és 13” közötti álló tájolású táblagépekhez. A rögzítési tartomány 155 és 307 mm között van. A tartó alkalmas a legfeljebb 20 mm vastagságú védőburkolattal vagy tokkal rendelkező táblagépek használatára is. A beépített gumipárnával ellátott, egymást átfedő szorítópofák biztonságos tartást garantálnak és kiküszöbölik a nem kívánt rezgést. A készülék kezelőelemeinek és a táblagép tollának (csak álló formátumban) működését nem befolyásolja. A tartó fokozatmentesen dönthető, és a gémnek köszönhetően minden felhasználó számára lehetővé teszi az egyéni pozicionálást.

Bővebb információ és vásárlás...


2024. január 2. 06:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA