MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Egy testre szabható hangzású fejhallgató, mely bírja szuflával: ACCENTUM Wireless

A vadonatúj Sennheiser ACCENTUM Wireless fejhallgató remek funkciókat és világszínvonalú hangzást kínál, lenyűgöző áron.

„A díjnyertes MOMENTUM 4 legvonzóbb tulajdonságait magában hordozó ACCENTUM Wireless-t a kiváló ár-érték arány biztosításának szem előtt tartásával terveztük” – mondta Christian Ern, a Sennheiser vezető termékmenedzsere. „A fejhallgató birtokosai az akku-élettartam vagy a vezeték nélküli szabadság feláldozása nélkül élvezhetik a lélegzetelállító Sennheiser hangzást, ami egésznapos viselés esetén is élvezetessé teszi a használatot.”

Életstílusodhoz igazodó működés

A Sennheiser jellegzetes hangzásával és hibrid aktív zajszűrő technológiájával felvértezett ACCENTUM Wireless egyszerű megoldást kínál a kiváló hangteljesítményű vezeték nélküli fejhallgatókat előnyben részesítő felhasználók számára. A fejhallgató 37 mm-es dinamikus jelátalakítóit úgy hangolták, hogy basszusban gazdag és rendkívül tiszta, izgalmas hangzásélményt kínáljanak. Ezenkívül a hangzást a hatékony zajkioltó (ANC) technológia alkalmazására optimalizálták, drasztikusan csökkentve a külvilágból érkező zajok okozta hangzavart. Ezt segítik a magas és mély frekvenciatartományt egyaránt célzó, rejtetten elhelyezett mikrofonok és a passzív zajszűrés.

Bluetooth® 5.2-es kompatibilitásának és többpontos csatlakozásának köszönhetően az ACCENTUM minden eddiginél több lehetőséget kínál a tartalomfogyasztásra. Az ACCENTUM az aptX™ HD kodek támogatásával a stabil vezeték nélküli átvitel mellett olyan kivételes hangminőséget biztosít, amely vetekszik a vezetékes fejhallgatók hangjával. Az AAC és SBC kodekek birtokában pedig gyakorlatilag bármely Bluetooth-kompatibilis eszközön követheted kedvenc műsoraidat vagy böngészhetsz az újonnan megjelent albumok között.

Izmos akku

Az ACCENTUM a töltésenként akár 50 órás üzemidő biztosítása mellett akár további 5 órányi hallgatást is képes biztosítani a 10 perces gyorstöltésen keresztül – kb. annyi idő alatt, amíg felkelsz és főzöl magadnak egy kávét. A tartozék USB-C töltőkábellel a vezeték nélküli fejhallgató vezetékesen is használható olyan helyzetekben, amikor a Bluetooth kapcsolat nem áll rendelkezésre vagy nem engedélyezett; ilyenkor az USB-kábel csatlakoztatásával már készen is áll az ACCENTUM, hogy műsorhallgatáshoz vagy kommunikációhoz használd. A hosszú élettartamú akku további előnye, hogy a fejhallgató élettartama során meghosszabbítja a töltési ciklusok maximális számának eléréséhez szükséges időt, így csökkentve a keletkező e-hulladék mennyiségét.

Zavartalan kommunikáció

Az ACCENTUM felhasználási lehetőségei nem merülnek ki a műsorhallgatásban – a két beépített mikrofonnak és a zajkioltásnak köszönhetően a hanghívások bonyolítása is gyerekjáték. Az önhangosság-szabályzás és a fejlett jelfeldolgozás természetes, hallásfáradástól mentes beszélgetésekről gondoskodik, miközben minimálisra csökkenti a zavaró háttérzajt. A többpontos csatlakozási lehetőség révén könnyedén válthatsz a Bluetooth-eszközök között anélkül, hogy azokat újra párosítanod kéne. Ez egy valóságos áldás azoknak, akik gyakran kapnak VoIP-hívásokat a számítógépükön keresztül, miközben szeretnek poadcastokat streamelni a megbeszélések között.

Intelligens vezérlés (Smart Control)

Az egyszerűsített 4 gombos kezelőfelületnek és az opcionálisan használható okostelefon-alkalmazásnak köszönhetően az ACCENTUM funkciói intuitívan kezelhetők. A telefonodra letölthető Smart Control App üdítően egyszerű felhasználói felületén keresztül könnyedén kezelheted a Bluetooth-kapcsolatokat és kísérletezhetsz az ötsávos EQ-val, tovább fokozva a felhasználói élményt. A Smart Control tárolni tudja a felhasználói beállításokat és elérhetővé teszi a legújabb frissítéseket, így az ACCENTUM funkciói a csatlakoztatott eszközök fejlődésével lépést tartva, zökkenőmentesen képesek működni.

„Az ACCENTUM Wireless elegáns és visszafogott megjelenése túlmutat az újgenerációs MOMENTUM család sajátságain” – mondta Ern. „Vitathatatlanul ez a legkényelmesebb univerzális vezeték nélküli fejhallgatónk, amely emellett kiegyensúlyozott súlyelosztással és luxuskategóriás párnázással készült. Használatával órákon keresztül optimális hallgatási pozícióból élvezheted a zenét.

Hangzáshű dizájn

Az ACCENTUM hosszú akku-élettartama nagyszerűen összecseng kényelmes viselhetőségével. A fej- és fülpárnák érintkezési pontjai könnyedén igazodnak a viselő fejformájához, gyengéd és természetes, mégis biztos illeszkedést biztosítva. Az új modellen is visszaköszön a MOMENTUM 4 Wireless kompakt összecsukható konstrukciója, amely egyébként a hangzást és ergonomikus kialakítást egyaránt kiemelten fontosnak tartó, teljes fejhallgató-sorozatot jellemzi.

Ár és elérhetőség   

Az ACCENTUM Wireless fekete és fehér színben lesz elérhető. A fekete változat értékesítése október 4-től indul. A fehér változat november végétől lesz elérhető. A modellek a kijelölt kiskereskedőknél, illetve a sennheiser-hearing.com weboldalon keresztül is megvásárolhatók.  

Bővebb információ...


2023. október 14. 06:07

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA