MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Tina Turner és Szécsi Pál munkásságára emlékezhetünk

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

SAYA NOÉ. 24.03.07. CSÜTÖRTÖK.
Saya Noé művészetét leginkább zenekaros felállással élvezhetjük, ám ezen a csütörtökön szólóban, akusztikus hangzással hangolódik rá közönségére, így számai letisztultabb formában csendülnek fel. Ezen az estén a fókusz Saya tavaly szeptemberben megjelent "Jupiter" albumára kerül, emellett a B32 Kultúrtérben megrendezésre kerülő koncerten eddig sosem hallott dalokat is bemutat az előadó.
Start: 20:30. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér.


SOLÉRE. 24.03.08. PÉNTEK.
Nőnapon a női energiák előtt tiszteleg az Akvárium. Legalábbis a Kishallban mindenképpen, ahol Solére adja első idei koncertjét, ráadásul egyből kibővült zenekarral. A repertoárban olyan szerzemények is helyet kapnak, amelyeket készülő nagylemezére alkotott meg.
Sőt, az album egyik dalának utolsó hiányzó darabjára a közönség teheti majd fel az i-re a pontot…
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


FOOL MOON. 24.03.08. PÉNTEK.
Válogatott acapella dalokkal, slágerekkel ajándékozza meg közönségét a többszörös nemzetközi díjas Fool Moon.  Mészáros Tamás, Molnár Gábor, Németh Miklós, Vavra Bence, valamint Wodala Barnabás ezúttal is humoros, szórakoztató műsort épít fel.
Start: 19:00. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.


EDDA. 24.03.09. SZOMBAT.
Idén ötven éves az EDDA Művek. Ezt a kerek évfordulót Pataky Attiláék a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg, ahol egészen biztosan felcsendülnek az örök érvényű slágerek, de sok-sok meglepetéssel is megfűszerezik a szombat estét.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


TINA TURNER EMLÉKKONCERT. 24.03.10. VASÁRNAP.
Novemberben hatalmas sikernek örvendett a Tina Turner emlékére készített előadás az Erkel Színházban. Vasárnap ismét ennek a rendkívüli élménynek lehetsz részese, ahol olyan slágereket adnak elő a fellépők, mint a „Private Dancer”, a „Proud Mary”, a „Simply the Best”, vagy éppen a „Golden Eye”. És hogy kik bizonyítanak a színpadon? Ott lesz Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Polyák Rita, Tóth Gabi, Erox Martini, Hegyes Berci, Veréb Tamás, valamint Weisz Viktor. Őket pedig a Stúdió11 zenekar kíséri.
Start: 19:00. Helyszín: Erkel Színház.


SZÉCSI PÁL 80 EMLÉKKONCERT. 24.03.10. VASÁRNAP.
Vasárnap nem csak Tina Turner, de Szécsi Pál művészete előtt is tiszteleghetünk. A Papp László Budapest Sportarénában ugyanis Miller Zoltán, Nagy Sándor, Pál Dénes, Serbán Attila adja át az 1974-ben elhunyt énekes dalait, aki idén márciusban lenne nyolcvan éves. Őket a Magyarul Szeretjük! zenekar kíséri.
Start: 19:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna


MARGE, CLEO T. X.U.L. 24.03.10. VASÁRNAP.
Szereted az álomszerű hangzású zenéket? Akkor vasárnap az A38 Hajón a helyed, ahol Cleo T. a klasszikus hangszereket éteri vokállal keveri össze. Ezen az estén fellép még az új lemezén a mentális betegségek és lelki bántalmazás túlélőinek megéléseit csokorba gyűjtő Marge, akit gitáron, zongorán Wagner Emil támogat. Ha pedig ez sem volna elég, X.U.L Gašper Selko zenész és zeneszerző projektjébe is belekóstolhatsz, amely valóban hipnotizáló hangulatot képes megteremteni. 
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, orr stúdió.

Az összeállítás február negyedik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. március 7. 04:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA