MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Nyilvános főpróbát tart a Godfather

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

HIPERKARMA.2024.02.14-15. SZERDA-CSÜTÖRTÖK.
Harmadik alkalommal rendezi meg Valentin-napi szuperkoncertjét a 2000 óta aktív HIPERKARMA. Az alternatív rock banda régen hallott és frissen debütáló szerzeményekkel fűszerezi műsorát, nem véletlen, hogy a hű közönség rögtön két estén át velük partizik. Kedves, meghitt, szeretetteljes házibuli-hangulat rázza fel a szerda, illetve a csütörtök estét az A38 Hajón.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


GODFATHER. 2024.02.15. CSÜTÖRTÖK
A Godfather a héten rögzíti új nagylemezét, ám előtte tartanak egy nyilvános főpróbát is az Analog Music Hallban, ahol a teljes korongot elhúzzák majd. Így hát egy valóban közvetlen, rendhagyó koncertélményben lehet része a rajongóknak. A Tátrai Tibor-Borlai Gergő-Szebényi Dániel-Gotthárd Mihály-Kéri Sámuel alkotta ötösfogat fellépésein a vokalista duó, avagy Hegedűs Bori és Miviana teszik fel az i-re a pontot. Nem lesz ez másként most sem.
20:00. Helyszín: Analog Music Hall.


SZEDER. 2024.02.16. PÉNTEK.
Szeder Balázs szóló munkásságában a basszusgitár kapja a fókuszt, több ízben egyedüli hangszerként. A pénteki bulit a jazz modernebb, időnként populárisabb iránya uralja, továbbá a HD Noize Tánccsapat is fokozza a hangulatot. Vendégként olyanok bizonyítanak, mint László Attila, Oláh Kálmán, valamint Elek István.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, KisHall.


BSW. 2024.02.16. PÉNTEK.
A BSW tipikusan az a produkció, amit az ember vagy imád, vagy borzasztóan utál. A csapat zenekaros felállása először 2019-ben mutatkozott be az Akváriumban, legutóbb tavaly november játszottak a főváros ikonikus helyszínén. A héten ismét visszatérnek a Nagyhall színpadára. Ha szeretnél a srácokkal bulizni, igyekezned kell, alig akadnak már jegyek.
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, NagyHall.


ZAPOROZSEC. 2024.02.17. SZOMBAT.
A Zaporozsec a legutóbbi Valentin-napi bulijára a közönség szavaiból alkotott új dalt. A szám a „L’amour Toujours” címet kapta, öt nap alatt készült el. Ezt a hangulatot viszi újra színpadra a banda, mégpedig az egyik legkedvesebb koncerthelyszínünkön, az Akváriumban, ahol idei első partijukat adják.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.

Az összeállítás január utolsó napjaiban készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki



 

2024. február 14. 05:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA