MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Multiszenzoros koncertre készül a The Anahit

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

TAKÁCS-NAGY GÁBOR. 23.10.04. SZERDA.
Takács-Nagy Gábor 20 évvel ezelőtt hegedűművészként kezdett el érdeklődni a vezénylés iránt. Azóta számtalan zenei együttest irányíthatott, többek között Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarát vezényli rendszeresen. Szerda este a 130 évvel ezelőtt elhunyt Csajkovszkij emléke előtt tisztelegnek, a zeneszerző két egymás után keletkezett, 1878-ra befejezett művével (D-dúr hegedűverseny, op. 35, 4. (f-moll) szimfónia, op. 36). Vendégként Giovanni Guzzo bizonyít.
Start: 19:30. Helyszín: Zeneakadémia, Nagyterem.


GESZTI PÉTER. 23.10.05. CSÜTÖRTÖK.
22 dalban mutatja meg a szerelem 22 árnyalatát Geszti Péter. „Vabadaba” műsorában Váczi Eszterrel együtt ad elő, hol szentimentálisan, hol ironikusan. Geszti szerzeményein túl egy korszak vintage, ikonikus darabjai is felcsendülnek. Hogy melyik ez a korszak, az az est címéből is kiderül.
Start: 19:00. Helyszín: Belvárosi Színház.


TEO Y LA MAR. 23.10.05. CSÜTÖRTÖK.
Tüzes szenvedély, fekete, vörös, perzselő napfény. Ezekről a szavakról sokunknak a flamenco stílusa jut eszünkbe, amely által egy távoli, ám annál igazibb kultúrára tudunk rácsatlakozni. Ennek az iránynak itthon remek képviselője a Keck Mária flamenco táncművész és énekes, valamint Teo Mandžuka flamenco gitárművész alkotta TEO y la MAR duó. Csütörtökön a B32 Galéria és Kultúrtér színpadán lépnek fel, ahol ezúttal Böröcz Petra flamenco táncművész is csatlakozik hozzájuk.
Start:19:30. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér.


THE ANAHIT. 23.10.06. PÉNTEK.
Hazánk első multiszenzoros koncertjére készül a The Anahit, ami a nemzetközi Revelland Projekt részeseként jön létre. Csányi Ritáék vallják, hogy történjék bármi, a zene mindig segít. Ezen az estén azonban nem csak a muzsika kap szerepet, hanem a hallás után egyéb érzékszerveinket is bevonják, legyen az a kezünk, a szánk, vagy éppen az orrunk. Izgalmasan hangzik.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, KisHall.


THE CARBONFOOLS. 23.10.06. PÉNTEK.
Tematikus koncertre készül a The Carbonfools, akik október hatodikán az Akvárium megújult helyszínét, a Lokált nyitják meg. Ráadásul két napig ki sem mozdul onnan a formáció, első este a diszkót állítják fókuszba, másnap pedig rock bulit szerveznek. A saját dalokon túl feldolgozások is felcsendülnek, a koncertek előtt pedig DJ Selector Emka melegíti be a közönséget. 
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Lokál.


JUNKIES. 23.10.07. SZOMBAT.
Immáron húsz éves a Junkies „Hat” című albuma. Szombaton a teljes korongot elhúzzák a Barba Negrában, de további szerzeményekkel is készülnek Szekeres Andrisék. Előttük vendégként a Lovecrose, valamint a Bloody Holly and the RicketZ szántja fel a színpadot.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Blue Stage


IL VOLO.23.10.09. HÉTFŐ.
Hazánkba érkezik az olasz operatrió, avagy az IL VOLO. "Biztosak vagyunk abban, hogy a közönség élvezni fogja az estét, és együtt énekelhet velünk a legnagyobb slágerekre.” – mondta el Piero Barone. A csapat a Papp László Sportaréna színpadán nyitja meg a hetet a Koncertpromo szervezésében.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Sportaréna.

Az összeállítás szeptember utolsó hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. október 4. 08:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA