MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: József Attila est és Gitár Ünnep rázza fel április második hetét

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

GESZTI PÉTER. 24.04.09. KEDD.
A szerelem 22 árnyalatát mutatja be Geszti Péter „Vabadaba” című produkciója. A keddi műsor 22 dalból tevődik össze, ahol Pétert Váczi Eszter tehetsége, izgalmas karaktere erősíti. Az est során a hetvenes évek világába repülhet vissza a közönség magyar szövegekkel, modern hangszereléssel a RamART színpadán.
Start: 19:00. Helyszín: RAM-Art Színház.


GUBIK PETRA. 24.04.10. SZERDA.
Gubik Petra megannyi éve bizonyít a színházak világában, mostanra pedig elérkezettnek érezte az időt, hogy megmutassa saját valóját. Gondolataival, létezésével, verseivel, dalaival, történeteivel, szerepjátszás nélkül áll színpadra szerdán a Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei színpadán. Az este során csupán egyetlen versenyzongora támogatja.
Start: 19:00. Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei.


HOBO. 24.04.10. SZERDA.
József Attila művészete előtt tiszteleg szerdán a József Attila-lakótelepi Közösségi Házban HOBO.

„József Attila műveit úgy olvasom, mint a szent könyveket, és néha, mintha a saját gondolataimat látnám leírva. Az előadással az volt a célom, hogy bevonjam és továbbgondolkodásra késztessem a nézőt. Mindig kisajátítottam József Attila verseit, úgy éreztem, sorai rólam szólnak. Ez az előadás nagyobb alázattal készült, a Költőt szeretné bemutatni.” – árulta el az előadó.
Start: 18:00. Helyszín: József Attila-lakótelepi Közösségi Ház.


GRECSÓ, HRUTKA. 24.04.11. CSÜTÖRTÖK.
Koncert és színházi élmény keveredik a Grecsó&Hrutka esteken, ahol megrázó és felemelő történetek váltják egymást. A zenekarban olyanok bizonyítanak csütörtökön, mint basszusgitáron Fehérvári Attila, gitáron, ukulelén Grecsó Krisztián, gitáron, mandolinon Hrutka Róbert, dobon Nádor Dávid, hegedűn Szabó Árpád.
Start: 19:30. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér.


FRENK. 24.04.12. PÉNTEK.
Frenk egy igazi multitalentum, aki számtalan hangszeren játszik, zeneiségében pedig a pop, a funk, a rock’n’roll, a klasszikus zene, a sanzon és a jazz jegyeivel is találkozhatunk. Pénteken a Várkert Bazárban játszik, ahol vélhetőn nyolcadik, „Kilövés” című lemezéről is szállít le dalokat.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.


KONCZ ZSUZSA. 24.04.13. SZOMBAT.
Tizennegyedik alkalommal lép fel a Sportarénában Koncz Zsuzsa. A koncert „Jelbeszéd 2.0” elnevezést kapta, ahol többek között a „Tündérország”, a „Vadvilág” és a „Szabadnak születtél” korongokról ad elő adokat.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


GÁJER BÁLINT. 24.04.13. SZOMBAT.
A swing, a latin és a popzene ezernyi arcát mutatja be közös műsorában Gájer Bálint és a Danubia Ütőegyüttes. Azt est során két világ, a bársonyos énekhang és az ütőhangszeres kamarazene találkozását élvezheti a nagyérdemű kifejezetten erre az alkalomra megkomponált dalokkal.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Music Center.


MIKLÓSA ERIKA. 24.04.13. SZOMBAT.
Különleges koncertre készül a 2014 óta a Virtuózok zsűrielnökeként is aktív Miklósa Erika. Gazdag repertoárjából szombaton az Eiffel Műhelyház színpadán csemegézhetünk, ahol zongorán Balázs János, Harazdy Miklós támogatják.
Start: 19:30. Helyszín: Eiffel Műhelyház.


TORNÓCZKY ALL ACCESS. 24.04.13. SZOMBAT.
Immáron második alkalommal rendezi meg a Gitár Ünnepet a Tornóczky All Access. A banda tagjain túl szombaton szárnyalni hagyja elképesztő tehetségét Dandó Zoli, Lukács Peta, Tornóczky Huba és Kékkői Zalán is. A Tornóczky All Access saját dalai mellett gitárcentrikus rock klasszikusok, és hatalmas gitározások várhatók a Barba Negra Blue Stage színpadán.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra.

Az összeállítás április első hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. április 9. 04:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA