MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Fábián Julira emlékeznek a Budapest Parkban

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

MEHRINGER. 2023.07.05. SZERDA.
A pécsi éjszaka kovácsolta egy csapattá a kissé különc figurákból álló Mehringer zenekart. Mehringer Marciék a régi idők rock történelméből nyert fűszereket izgalmasan ötvözik a mai fülbemászó dallamokkal, egyre felszabadultabb, őszinte szövegeikkel. A banda első születésnapját ünnepli szerdán, mégpedig az A38 hajó Tetőteraszán, ahová egy maratoni setlisttel és sok új dallal készülnek. Vendégként a hazai soundcloud egyik éllovasa, Young B!TE melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, Tetőterasz.


ESTI KORNÉL. 2023.07.06. CSÜTÖRTÖK.
Az idei szezon egyik legnagyobb szabású bulijára készül a 2006-ban alakult Esti Kornél. Az alternatív rockegyüttes 100 percnyi húzós, zúzós, együtt sírós, együtt üvöltős műsort tervez a Budapest Park színpadára. Az estét a 2015 óta aktív Felső Tízezer indítja be.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


BELAU. HIEN. 2023.07.08. SZOMBAT.
A Belau az elmúlt években a nemzetközi zenei színtéren is komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar legutóbb Beth Hirsch oldalán jelentkezett a nosztalgikus, álomszerű hangulatú „Ethereal” dallal. A csapat idén többet között Franciaországban, Belgiumban, Dániában, Lengyelországban, Szerbiában, Csehországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Romániában lép színpadra, egyetlen budapesti koncertjüket pedig szombaton, a Várkert Bazárban élvezhetjük ki. Előttük 19:00-as kezdettel a 2020-ban alakult Maluridé, 19:45-től pedig a légies vokálokkal, friss textúrákkal és minimalista alapokkal építkező Hien zenél.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.


FÁBIÁN JULI. 2023.07.09. VASÁRNAP.
Immáron öt éve, hogy elment Fábián Juli. Az énekesnő kétségtelenül hatalmas hatással volt a magyar jazz- és popzenére, különleges alt hangja, sajátos énektechnikája ikonikussá tette a zenei életben. Születésnapja alkalmából a Park Utcabált rendez, az eseményen olyan kiválóságok lépnek fel, mint Zentai Márk, SENA, Tóth Vera, Péterffy Lili, Saiid, Mc Kemon, Cséry Zoltán, Mihály Borbély Music, Udvarhelyi Gábor, Delov Jávor, Bata István, Gábor Andor UFO, valamint DJ Q-Cee. Az esemény ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.

Az összeállítás június huszonnyolcadikán készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. július 4. 06:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA