MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Ezek a koncertek rázzák fel 2024 első hetét

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

HOT JAZZ BAND. 2024.01.03. SZERDA.
A korai jazz és a két világháború közötti magyar könnyűzene felejthetetlen dalait húzza el szerdán a Napfényesben a Hot Jazz Band. A csapat parádés újévi koncertre készül, ahol olyanok bizonyítanak, mint Bényei Tamás (trombita, bendzsó, ének), Fodor László (klarinét, szaxofon), Kovács Tamás (harsona), Szabó Lóránt (gitár, bendzsó), Juhász Zoltán (bőgő), Galbács István (dob). Ha pedig enni is szeretnél, akkor a koncert belépőjegye 10% kedvezményre jogosít fel a vacsora árából.
Start: 18:00. Helyszín: Napfényes Étterem és Rendezvényterem.


ZSÉDA. 2024.01.04. CSÜTÖRTÖK.
Benned él még a karácsonyi hangulat, de érzed már az új év lendületét is? Akkor csütörtökön a Vígszínházban a helyed, ahol a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas ZSÉDA lép fel. Az eseményen biztosan felcsendül az énekesnő legújabb karácsonyi száma, saját zenekara mellett pedig a Talamba ütőegyüttes is támogatni fogja. Vendégként Kökény Attila teszi fel az i-re a pontot.
Start: 19:00. Helyszín: Vígszínház.


TÓTH VERA. 2024.01.04. CSÜTÖRTÖK.
Derűs gondolatokkal fűszerezi első idei, érzelemgazdag koncertjét Tóth Vera. Az énekesnő nem egyedül bizonyít csütörtökön a Várkertben, ugyanis egy másik díva oldalán teljesít, aki nem más, mint Király Linda. A hölgyek mögött a Budapest Jazz Orchestra szolgáltatja a talpalávalót.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.


MÖRK. 2024.01.05. PÉNTEK.
Az Akváriumban nyitja meg az évet a Mörk, ahol utoljára játszák el az „In the Golden Hour” dalait. Zentai Márkék előtt a Noémo melegíti fel a színpadot, vendégként Brother Portrait, Dom Beats és Szarvas Dávid csatlakozik.
Start: 21:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


RÁCZ GERGŐ. 2024.01.06. SZOMBAT.
Szintén az Akváriumban muzsikál Rácz Gergő bandája. A csapat ezúttal a produkció legújabb, „Miért ne” című lemezét mutatja be, de ennél a korongnál is frissebb szerzeményeket is eljátszanak majd. „Nem állunk meg, készülünk a 2024-es évadnyitó koncertünkre, amire pár új dalt is hozunk nektek.  Izgatottan várjuk ezt az újabb találkozást, január 6-án készüljetek, mert nagy  buli lesz az Akvárium Klub-ban.” – írta az utolsó 2023-as posztjai egyikében Gergő.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


Az összeállítás január másodikán készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki



 

2024. január 3. 06:36

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA