MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Érkezik hozzánk 50 CENT!

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

HOBO. 2023.10.17. KEDD.
A Kossuth-díjas Hobo-t Kiss Zoltán gitáros kíséri zenés előadásában, amelynek középpontjában egy muzsikus sorsát követhetjük végig, aki Beatles, Bee Gees dalokat játszott, majd elment a Ki mit tud?-ra és a Táncdalfesztiválra, befutott sztár lett, végül megbukott. „A Hobo az utcán”-ra legközelebb kedden kerül sor a KMO Művelődési Központ-ban.
Start: 18:00. Helyszín: KMO Művelődési Központ és Könyvtár


50 CENT. 2023.10.18. SZERDA.
Visszatér hazánkba az EMMY®- és GRAMMY®-díj nyertes 50 Cent. Az előadó ezúttal debüt albumával járja a világot, szerdán pedig a Papp Lászlóban is elhúzza a „Get Rich or Die Tryin’” dalait, valamint további nagy slágereit. A rapper előtt Busta Rhymes szántja fel a színpadot 19 órás kezdéssel.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Sportaréna.


KIES. 2023.10.20. PÉNTEK.
Némi kihagyás után újra a fővárosban játszik az életigenlő KIES. A banda sok-sok új dallal készül közönsége számára, akiket vendégként a HeloZep! melegít fel az Akváriumban.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, KisHall.


KISCSILLAG. 2023.10.20. PÉNTEK.
A forradalom évfordulójának időszakában politikai-, társadalmi témákkal készül megtölteni az A38 Hajót a 2005-ben alakult Kiscsillag. Hazánk egyik elsőszámú art-rock zenekara előtt a Még kér a nép bizonyít.
Start: 20:00. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.


SEMBLANT. 2023.10.20. PÉNTEK.
A világ négy sarkából érkeznek hozzánk tehetségek. Pénteken az Analog Music Hall színpadán ugyanis olyanok lépnek fel, mint az indiai Systemhouse33, a Svájcból indult Beyond Frequencies, az új-zélandi Bulletbelt. A Brazíliából érkező, az este főhősét jelentő Semblant legutóbb tavaly adott ki albumot „Vermillion Eclipse” címmel, amelyről vélhetően jó pár szerzemény felcsendül majd ezen az estén.
Start: 19:00. Helyszín: Analog Music Hall.


HENRIK FREISCHLADER. 2023.10.22. VASÁRNAP.
Új műsorral tér vissza Magyarországra a Henrik Freischlader Band. A produkció hat hetes turnéját éli jelenleg, ahol rég halott favoritokat, valamint a legújabb album darabjait játszák el. Az elmúlt évek blues-fusion-soul hangzása helyett ismét egy gitárcentrikusabb műsorra számíthatunk, második szólóhangszerként vastag Hammond orgonával. Előttük 19:30-as kezdéssel Markuz Walach szolgáltatja a talpalávalót.
Start: 19:30. Helyszín: Analog Music Hall


SISI, TÖVISHÁZI AMBRUS, LÁZÁR DOMOKOS. 2023.10.23. HÉTFŐ.
Szeretsz betekinteni a színfalak mögé? Akkor vasárnap a Magyar Zene Házában a helyed, ahol három dalszerző-előadó mesél az alkotási folyamatokról. Ezúttal Tövisházi Ambrus ( Amorf Ördögök, Péterfy Bori & Love Band) dalszerző-producer, Sisi dalszerző-rapper, valamint Lázár Domokos (Esti Kornél, Lázár tesók, Pegazusok Nem Léteznek) dalszerző-producer lesz az a három vendég, akikkel Sajó Dávid újságíró beszélget.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar zene Háza, Koncertterem.

Az összeállítás november második hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. október 17. 13:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA