MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik a The Hellfreaks

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

NOEMI & NOMIQUE. 23.10.27. PÉNTEK.
Győri Noémi és Bubnó Lőrinc alkotja a NOEMI & NOMIQUE duót, amellyel nagy dologba vágták a fejszéjüket. A páros ugyanis pénteken egy egyórás előadáson mutatja meg a közönségnek, hogy milyen is egy kísérletezéssel teli munkafolyamat. A show során egy többszáz éves zenei anyagot és egy nemrég íródott művet gondolnak újra a 21. századi elektronika által kibővített zenei térben. Hogy melyek lesznek ezek a darabok? A fuvolairodalom egyik klasszikusa, J.S. Bach: a-moll Partitája (BWV 1013), valamint Eötvös Péter Cadenzája. És hogy milyen lesz a végeredmény? Annak járj utána te magad!
Start: 19:00. Helyszín: ISON.


THE HELLFREAKS. 23.10.27. PÉNTEK.
A Dürer kertben mutatja be először hazánkban „Pitch Black Sunset” című új nagylemezét a The Hellfreaks. A korongon punk, metál, hardcore és elektronikus megoldásokat kevertek a tagok, amivel olyan egyedi zenei élményt alkottak meg, amely igazi kuriózumnak számít. Radnóti Zsuzsa karcos, extrém energiával süvöltő mégis finom dallamok megformálására alkalmas hangja megtámogatva Domján Gabi vehemens ugyanakkor fürge basszusgitár játékával, Budai Béla földbe döngölő, gyilkos dobolásával, Jozzy eszement riffjeivel és szólóival ritkán előforduló és különösen izgalmas koncertélményt ígér ezen a pénteken is. Előttük a Tiansen, valamint a Vodka for Kids szántja fel a színpadot.
Start: 19:00. Helyszín: Dürer Kert.


SZŰCSINGER. 23.10.27. PÉNTEK.
Milyen, amikor egy költő összeáll egy zenésszel? Nos, pénteken ez is kiderül a Corvin Művelődési Házban, ahol Szűcs Krisztián, valamint Szálinger Balázs egy meghatározhatatlan műfajú előadásban bizonyít. Koncertnek irodalmi est, irodalmi estnek kabaré, kabarénak költészet, költészetnek meg öncélú örömzene. Az est szervező ereje a közös mániák (Petőfi Sándor, Beatles, a magyar kabaré) felmutatása és a humor. Ebbe csöppenhetsz bele te is.
Start: 19:30. Helyszín: Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház.


MEG EGY CUKORKA. 23.10.28. SZOMBAT.
Szeptember közepén megjelent a Meg egy Cukorka „PEDIG” száma, októberben pedig kijött a „GYERE FEL„. Többek között ez a két dal csendül fel szombaton az Akváriumban, ahol legújabb albumára készíti fel közönségét a produkció. A zenekar bevallása szerint ez lesz az év legnagyobb Meg Egy Cukorka koncertje, ahol a jól megszokott közönségkedvenc dalok mellett egykis ízelítőt adnak a jövő Meg Egy Cukorkájából.  A banda előtt cserihanna lép fel.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


AS KARMA BRINGS. 23.10.28. SZOMBAT.
Közös bulit, extra show-t ad az As Karma Brings és az Eagle Has Landed. Az As Karma Brings gyors blastbeat-ekkel és húzós breakdown-okkal rázza fel a hallgatót, a dalokkal ráadásul gondolkodásra is késztetik őket.  Az Eagle Has Landed bátran, találékonyan keveri a deathcore-t a black metallal és az elektronikával. Ezen az estén azonban nem csak ők zúznak nagyot, ugyanis 19:00-kor a deathcore Sleeping Serpent, 19:50-től pedig a sötét tónusokkal, váratlan ütemekkel építkező Darkmess lép színpadra. 
Start: 19:00. Helyszín: Analog Music Hall.


Az összeállítás október harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. október 27. 08:01

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA