MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapesten muzsikál Zorán

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

RANDOM TRIP.2023.11.07. KEDD.
A hazai improvizációs muzsikálás egyik legnagyobb csillagát egyértelműen a Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas által irányított Random Trip jelenti. A formáció négy különböző szettel rázza fel a hetet, ugyanis kedden a Müpa színpadán bizonyítanak. Az este során olyan előadók csatlakoznak hozzájuk, mint Sena Dagadu, Solére, Zenati Márk, Co Lee, Lil Frakk, Mc Kemon, Vavra Bence, Péterffy Lili, vagy éppen Lengyel Johanna.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem.


KOVACS.2023.11.08. SZERDA.
Az EBBA díjas, holland Sharon Kovacs igazi összművészeti alkotó, akinek munkássága kiterjed a művészetre, a divatra, a kultúrára egyaránt. Zenei karrierjének eddigi csúcsát talán a „My Love” és a „Diggin” kislemezek jelentik, amelyek 36 országban szerepeltek a toplistákon.  Szerdán az A38 hajón találkozhat vele a hazai nagyérdemű.
Start: 20:00. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


ZORÁN. 2023.11.09. CSÜTÖRTÖK.
Zorán 130 perces műsorral várja rajongóit csütörtökön, amikor az Corvin Művelődési Házban muzsikál. 130 perc 130%-os teljesítmény. Ha nem hiszed, járj utána te magad!
Start: 19:00. Helyszín: Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház.


PÉTERFY BORI. 2023.11.10. PÉNTEK.
Péterfy Bori véleményem szerint az egyik legerősebb, legjobb frontasszony Magyarországon. Őrületes energiáira pénteken az Akvárium Klubban csatlakozhatunk rá, ahol a legnagyobb slágerek mellett felcsendülnek a „Szikra” album dalai is. Boriék előtt a möbius melegíti be a közönséget.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


PANDORA PROJEKT. 2023.11.11. SZOMBAT.
Major Dorci és Végh Janka Zsuzsanna párosa szombaton az A38 hajón ringatja el, majd rázza fel táborát. A Pandóra Projekt különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalokkal építkezik, alapvetően indie -folk, avagy ethno - pop hangzásúak, egyszerű magyar népi motívumokkal vegyítve. Ebből kaphatunk egy remek csokrot ezen az estén. A csajok előtt a Punnany Massif egyik motorja, Meszka repíti el az egybegyűlteket a reggaetől a popig, a raptől a folkig.
Start: 19:45. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem.

Az összeállítás november első hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki



 

2023. november 7. 08:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA