MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Az Arénában lép fel a ValMar

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

LEAD ZEPPELIN. 2024.01.19. PÉNTEK.
2003-ban alakult meg a Lead Zeppelin. A Jimmy Page 60. születésnapjára verbuválódott baráti társaságot a Zeppelin zenéjének szeretete hozta össze, amelyben olyanok bizonyítanak, mint Sipeki Zoltán, Körmendi Roland, Vörös Gábor és Gerdesits Ferenc. Január egyik legautentikusabban bulijára kerül sor ezen a pénteken, amikor a csapat sok zenei meglepetéssel és improvizációval várja közönségét az A38 Hajóra. Előttük a The Whu szántja fel a színpadot. 
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó, Koncertterem.


CSINSZKA. 2024.01.19. PÉNTEK.
Néhány évnyi szünet után önállóan áll színpadra, mutatja be első nagylemezét Csernik Csinszka. Az erdélyi születésű előadó az alternatív r&b, hip hop, és fúziós jazz, valamint pop/elektronika elemeivel kísérletezik, amelyet improvizatív dallam világgal és őszinte szövegekkel fűszerez. Pénteken a Turbinában csendül fel a „Finally Opening Up” album anyaga, ahol billentyűn Fodor Szabolcs Barnabás, basszusgitáron Ujj Misa, dobon Puchner Benedek, gitáron pedig Papp Mukunda kíséri.
Start: 19:00. Helyszín: Turbina Kulturális Központ.


VÁCZI ESZTER. 2024.01.19. PÉNTEK.
A Corvin Művelődési Házban kaphatjuk el az Artisjus díjas jazz énekesnőt, Váczi Esztert. Elgondolkodtató, lírai világához Geszti Péter is rácsatlakozik, akivel a már jól ismert közös dalaikon kívül egy-két újdonságot is előadnak ezen az estén.
Start: 19:30. Helyszín: Corvin Művelődési Ház, Erzsébetligeti Színház.


FIX ALIBI. 2024.01.20. SZOMBAT.
A banda 2022-ben olyan tagokkal alakult meg, mint Szikra Péter, Győrffy Gyula, Kolonics Máté, vagy éppen Nagy Leopold. Tavaly tavasszal adták első koncertjüket, ahol hamar kiderült, hogy ízlésesen ötvözik a modern elektronikát az alternatív gitárzenével. Szombaton az Akvárium Lokál termében csatlakozhatunk rá az energiáikra.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Lokál.


MAGASHEGYI UNDERGROUND. 2024.01.20. SZOMBAT.
Az Akváriumban mutatja be legújabb nagylemezét, az „Egymáshoz rövid az út” korongot a Magashegyi Underground. Vendégként Hegedűs Józsi és a Vadvirág együttes melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


VALMAR. 2024.01.20. SZOMBAT.
Napjaink egyik legnépszerűbb produkcióját a ValMar jelenti. A srácok szombaton
egy lehengerlő show-val, rengeteg meglepetéssel ajándékozzák meg rajongóikat a Papp László Sportarénában.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Sportaréna.

Az összeállítás január második hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. január 18. 05:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA