MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

B1 music próbaterem és stúdió hangszigetelése PhoneStar rendszerrel

Már többször írtunk arról, hogy a PhoneStar hangszigetelő rendszer több zenei területen is jól teljesít. Hangszigeteltünk már a Magyar Állami Operaházban, zenei műsoroknak teret adó színházban (Vörösmarty Színház Székesfehérvár), Közösségi Házakban (Dimitrov Művelődési Ház Veszprém, Komlói Közösség Ház, Rómer Ház Győr), de bizonyított már a PhoneStar zeneiskolákban is (Marcali, Kaposvár), hangszigeteltünk szobákat a hobbizenészek és ismert előadóművészek gyakorlóhelyiségének, zenét tanulóknak, zenét oktatóknak (Herczegfalvi Zoltán hegedűművésznél, Katona Dániel zenésznél, Molnár Piroska Kossuth-díjas színművésznél, Berecz András Kossuth-díjas mesemondónál), de profi próbatermek, stúdiók kialakításánál is (Baráth István szinkronszínész stúdiójában, Géczy Viktor gitáros próbatermében, Keskeny Márk zenei producer stúdiójában)  sokszor választották hanggátló termékünket.

Egyik nagy büszkeségünk, hogy Szabó László, aki a B1 music próbatermet és stúdiót üzemelteti, szintén a PhoneStar hanggátló rendszert választotta egyik próbatermének kialakításakor. Vállalkozásuk zenekarok gyakorlásához biztosít helyet hangszigetelt, izolált, klimatizált, kulturált helyiségekben 2021 óta. A komplexum a Budapest VII.ker., Bajza utca 1. garzon társasház (Bővebben) földszintjén és alagsorában található.

Szabó László egyéni vállalkozóval már évekkel ezelőtt kapcsolatba kerültünk, sőt, voltak olyan munkák, ahol ő is részt vett a megvalósításoknál, így nagyon jól ismerte a PhoneStar Csendlapunkat. Amikor a próbatermek kialakításánál hangszigetelésre volt szüksége, nem is habozott, azonnal megkeresett minket. Mivel ismerte a PhoneStar hanggátló lapokat, ezúttal saját maga által felállított rétegrenddel és saját kivitelezéssel szigetelte a próbaterme falait, mennyezetét és padlóját. Természetesen mindenről egyeztetett szakértő ügyvezetőnkkel, Bőczi Ervinnel is, aki szaktanácsaival segítette, hogy az eredmény tökéletes legyen. A kivitelezés során készített fotóit szívesen megosztotta velünk és hozzájárult, hogy kedves olvasóinkkal is megosszuk.

Szabó László elmondása szerint nagyon elégedett az elkészült PhoneStar hangszigeteléssel. Ha újra hasonló projektbe kezdene, akkor is a Csendlapot választaná.

Köszönjük a bizalmat!
Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft.
www.phonestar-hangszigeteles.hu
hangestuz@hangestuz.hu



 

2024. március 21. 06:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA