MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AMPEG Venture sorozat

Az AMPEG Venture sorozatú basszusgitár erősítő fejek és basszusgitár hangládák a modern, koncertező basszusgitárosok számára készültek.

Az Ampeg bemutatta a Venture® sorozatú basszusgitár erősítő fejeket és hangládákat. A Ventura sorozattal egy olyan modern erősítő fejet készítettük, mely az elektromos basszusgitár hajnalán alkalmazott innovációkra épül. A Venture sorozat a következő egységekből áll: V3, V7, és V12 fejek és VB-112, VB-115, VB-210, VB-212 és VB-410 hangládák.

„A Venture sorozat erősítői és hangládái az Ampeg márka egy új fejlődési szakaszát jelentik” - nyilatkozta Dino Monoxelos, az Ampeg Product Marketing Managerre. „Olyan koncertező basszistáknak terveztük, akik számára egyaránt fontosak a modern és a klasszikus hangszínek. Azzal is tisztában vagyunk, hogy milyen fontos koncertről-koncertre a technika tartóssága és megbízhatósága, ugyanakkor a súly és hordozhatóság is lényeges. Természetesen a legfontosabb az a bizonyos Ampeg hang.”

Az intuitív vezérléssel a Venture sorozat erősítői gazdag tárházát kínálják a hangszínszabályozás lehetőségeinek: 3 sávos EQ, állítható közép frekvencia tartományban, ultra magas és 3-utas Ultra mély kapcsolók és a Super Grit Technology™ (SGT™) overdrive áramkör SVT® és B15 voicing. A V7 és V12 erősítők állítható kompresszorral is rendelkeznek. Effekt loop, XLR közvetlen kimenet, AUX bemenet és fejhallgató kimenet csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre. A solid-state Class D erősítőkön kívül minden áramkör analóg. További bővítési lehetőségeket jelent az opcionális AFS2 lábkapcsoló, mellyel az SGT overdrive és mute állása távvezérelhető. Az opcionális vastagon párnázott Venture hordtáska biztonságossá teszi a szállítást.

A Venture sorozat hangládák a legnépszerűbb konfigurációkban rendelhetők, így a hangláda/ hangládák minden koncertigényt kielégítenek. A stílusos szekrények szénszálas Tolex anyag borítást kaptak, és a legnagyobb igénybevételeket is jól bírják, ráadásul ez a jelenleg elérhető legkönnyebb anyag basszusládák számára. Könnyű, speciális Lavoce® neodymium mély és magassugárzókkal rendelkeznek. Az opcionális Portaflex®-stílusú rácsozott kivitel esztétikai szempontból is igényes. Az opcionális vastagon párnázott védőhuzat külön rendelhető.

A Venture sorozatú erősítők és hangládák már rendelhetők, kivéve a V7 (rendelhető 2024. tavaszától).

További infó: https://ampeg.com/venture-bass-amplifiers


 

Az Ampeg márkáról
Az Ampeg a zeneipar egyik leginnovatívabb erősítő gyártója, nevéhez fűződik az első basszuskombó, az első zengetővel rendelkező gitárerősítő, és a színpadok jellegzetes basszuserősítője, az SVT. Az Ampeg 1940-óta a piacon több alkalommal újításaival az első volt, ennek eredménye az Ampeg márkával bejegyzett hat U.S. védjegye.  Az Ampeg 2019-ben az SVT születésének már az 50. évfordulóját ünnepelte.


2023. október 5. 08:21

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA